Loading Events
  • This event has passed.

Chui i Jazz orkestar HRT-a u Tvornici kulture

17 veljača, 2018Koncertna promocija albuma ‘Chui ovu glazbu’ kojeg su Chuievci snimili sa Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije će se održati u Tvornici Kulture 17. veljače s početkom u 21:00 sati.

Chui i Jazz orkestar HRT-a u Tvornici kulture

Genijalnim aranžmanima Andreas Marinello, Luka Žužić i Joe Kaplowitz su glazbene avanture Chuievaca podigli na jedan novi, još uzbudljiviji nivo. Pogonjeni moćnom big band raketom, dosegli su nove glazbene galaksije, zavirili u prošlost i otkrili budućnost. Izvedbe skladbi nošene energijom i majstorskom svirkom Chuievaca i Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije predvođenim dirigentom Andreasom Marinellom, postavile su dvostruki album „Chui ovu glazbu“ na prvo mjesto najboljih jazz albuma 2017. godine i jednog od par najboljih albuma uopće snimljenih te godine u Hrvatskoj, a album će definitivno ući u povijest, možda i kao ponajbolji jazz rock album ikada snimljen na ovim prostorima.

Po izboru svih naših eminentnih glazbenih kritičara u TOP 10 najboljih albuma objavljenih u 2017. godini u samom vrhu našao se sjajan album „Chui ovu glazbu“ grupe Chui i Jazz orkestra HRT-a s izuzetno važnom napomenom da je to prepoznala i publika!

 

Ulazak od 20:00 h / koncert u 21:00 h

Ekskluzivna promotivna prodaja dvostrukog vinila “Chui ovu glazbu”

Poslije koncerta slijedi after party, a DJ D-Gree će pripremiti super kolekciju plesne glazbe za tulum do sitnih sati.

Ulaznice potražite u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7), na blagajni Tvornice Kulture te putem sustava Entrio www.entrio.hr u pretprodaji 45 kn, a na dan koncerta 60 kn.

 

Details

Date:
17 veljača, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb