Loading Events
  • This event has passed.

Chui i Josipa Lisac u Vintage Industrialu

26 travanj, 2018U četvrtak 26. travnja nemoj propustiti poslasticu u formi genijalnog Chuia, benda koji zadnjih par godina samo raste i realizira apsolutno odlične projekte, a s kojima će nastupiti i hrvatska glazbena diva Josipa Lisac. U intimnoj atmosferi Vintage Industriala, ovo bi mogao biti koncert sezone Savske 160.

  • 25
    Shares

 

Chui i Josipa Lisac u Vintage Industrialu

Grupa Chui i Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije dobili su ovogodišnji Porin za najbolji album jazz glazbe “Chui ovu glazbu” producenta Igora Geržine, dok je Josipa Lisac dobitnica statue za najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme “Tebi putujem” u suradnji s grupom Chui, koji je pak dobio nagradu za najbolju izvedbu jazz glazbe za skladbu “Punch” u izvedbi s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije.

Chui se ponovo vraća u Vintage Industrial bar i ovaj put će na pozornicu izvesti i Josipu Lisac.

Od zadnjeg gostovanja Chui je ostvario mnogo zapaženih uspjeha. Nastupili su na INmusicu, Dimensionsu, Eurosonic Noorderslagu, Mentu, u Lisinskom i Sava centru u Beogradu, objavili pjesmu sa Josipom Lisac koju su mnogi proglasili pjesmom godine, snimili dvostruki album Chui ovu glazbu sa Jazz orkestrom HRT-a koji su mnogi pak proglasili albumom godine te su bili nominirani u 5 kategorija za diskografsku nagradu Porin. Album je nominiran i za IMPALU europsku nagradu za najbolji nezavisni album.

Nakon rasprodanog velikog pogona Tvornice kulture sa Jazz orkestrom u Vintage dolaze sa jedinom i neponovljivom Josipom Lisac s kojom će izvesti zajedničku pjesmu Tebi putujem, a pripremaju i još poneko iznenađenje.

Chui:
Toni Starešinić klavijature & efekti
VojkanJocić saksofon & efekti
Korad Lovrenčić bass& efekti
Ivan Levačić bubnjevi

Karte uskoro stižu u pret prodaju po 50 kuna dok će na dan koncerta, ako ih ostane, koštati 65 kn. Pretprodaja VIB & Dirty Old Shop.

  • 25
    Shares

Details

Date:
26 travanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn – 65kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 25
    Shares