Loading Events
  • This event has passed.

Clone Age na Akustici u Rockmarku

2 svibanj, 2017Prvi utorak u svibnju (2. 5.) bit će u znaku akusticiranja uz skupinu Clone Age u glazbenoj knjižari Rockmark.

Clone Age
Clone Age

Ova rock skupina iz Čakovca svoju glazbenu priču započinje prije desetak godina te iza sebe imaju zamijećen broj koncertnih nastupa diljem regije, kako samostalnih tako i festivalskih. U tom razdoblju su doživjeli i niz uspona i padova, kreativnih pauza te promjena članova, da bi početkom 2014. godine ponovno aktivnije započeli s radom i kreativnu energiju usmjerili ka stvaranju autorskog materijala i rada na prvom studijskom izdanju.

 

Sinergija iskustva, znanja i kreativnosti dovela ih je do debi-albuma “Fuse”, objavljenog u veljači prošle godine, čiju produkciju potpisuje Mark Mrakovčić. S albuma je predstavljena i nekolicina singlova s pratećim videospotom, od kojih je najaktualniji “Addiction”.

 

Ovo će biti prvo gostovanje skupine Clone Age u sklopu programa Akustika, a publika će imati priliku čuti kako u akustičnom izdanju zvuči njihov spomenuti debitantski album.

 

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Details

Date:
2 svibanj, 2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Rockmark
Zagreb, Hrvatska + Google Map