Loading Events
  • This event has passed.

Cojones u Vintage Industrialu

17 siječanj, 2019Nakon dugo vremena, u četvrtak 17. siječnja 2019. godine, u Vintage Industrial se vraćaju Cojones – glasni zagrebački sinovi rocka. Stižu u sklopu nove europske turneje.

  • 10
    Shares
Cojones u Vintage Industrialu

Priča o grupi Cojones započela je 2006. godine kada su se četiri momka iz Zagreba okupila u prostoriji za probe kako bi svirali stoner rock. Do kraja 2007. godine Sonic Doom Records izdao je njihovo prvo službeno izdanje, split album pod nazivom Cojones & Umor split LP, na kojem su se našle tri pjesme Cojonesa.

U ožujku 2008. godine Cojones i Umor zaputili su se na prvu europsku turneju promovirajući svoj split album. U 2009. Cojones snimaju svoj prvi dugosvirajući album pod nazivom “Sunrise” i promoviraju ga na drugoj europskoj turneji, opet s grupom Umor.

U godinama koje dolaze, Cojones sviraju diljem Europe a kulminacija je uslijedila 2012. godine s drugim albumom pod nazivom “Bend To Transcend”, kojeg su kritičari i mediji jako dobro primili. 2013. Cojones snimaju live album “Black Night” na koncertu koji se dogodio 25. ožujka u Jeni, Njemačka.

Nakon toga, u listopadu 2013. godine objavljuju single “Rocker” koji će se naći i na njihovom četvrtom albumu “Resonate”. Album “Resonate” snimljen je u zagrebačkom Pleasantville studiju Pavla Miholjevića i Jure Ferine, a pušten je na tržište u listopadu 2016. u izdanju zagrebačkog PDV recordsa. Riječ je o njihovom najkompletnijem albumu kojeg je i kritika i publika izvrsno prihvatila.

  • 10
    Shares

Details

Date:
17 siječnja
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,
  • 10
    Shares