Loading Events
  • This event has passed.

Colapis Rock Fest – rijeka Kupa, priroda i glazba

24 lipanj, 2011Ovogodišnji Colapis Rock Fest koji će se održati u mjestu Kamanje na rijeci Kupi pored Karlovca će trajati tri dana, od 24.06. do 26.06. (petak, subota, nedjelja).
U ta tri dana će nastupiti petnaestak rock bandova po sljedećem rasporedu.

Colapis Rock Fest 2011

PETAK 24. lipnja:

20:30
UDRIGROUND
Duga Resa (CRO) funk / rock / hip hop
www.myspace.com/udriground
Skupina dobrih prijatelja i ritmičkih fanatika sa kreativnom jezgrom u Duga Resi. Sviraju kombinaciju funka, hip-hopa i rocka sa autorskim potpisom.

21:30
TRANSMITTER
Hannover (D) electro / hip hop
www.transmittermusic.de
Četiri mladića su definirali Transmitter iz Hanovera i Newcastla stvaraju nevjerovatan energičan i poseban miks različitih glazbenih žanrova. Transmitter povezuje Electro, Hip-Hop, Dance, Rock, Drum&Bass i Reagge. No njihova raznolikost satkana u jedan heterogeni glazbeni pravac tako da se na koncertima Transmittera mogu vidjeti ljubtelji metala, dance glazbe.

22:30
ATHEIST RAP
Novi Sad (SRB) punk / rock
www.atheistrap.net
Punk-rock grupacija ATHEIST RAP je osnovana davne 1989. godine u Novom Sadu, a prvi album im izlazi 1993. Poznati su po sarkastičnom humoru i kritičkom odnosu prema vlasti koji je univerzalno potreban i primjenjiv na ovim prostorima

24:00
TBF
Split (CRO) rap / rock
www.myspace.com/thebeatfleet
The Beat Fleet ili skraćeno TBF je glazbeni sastav nastao 1990. godine u Splitu. TBF je jedna od najboljih hrvatskih grupa. Njihova je glazba jedinstvena u Hrvatskoj i zato jesu posebni jer stvaraju na poseban način muziku na koju repaju na način na koji samo oni znaju. Dalje>>

Venue

Priroda uz rijeku Kupu
Kamanje, + Google Map