Loading Events
  • This event has passed.

Craig Charles premijerno u Zagreb dolazi u The Garden Brewery

16 listopad, 2016Craig Charles, jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva, te legendarni glumac i radijski voditelj, dolazi na premijerni zagrebački nastup u nedjelju 16. listopada u The Garden Brewery.

Craig Charles
Craig Charles

Kao jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig je poznat kao glumac iz sjajne humoristične serije “Crveni patuljak”, jedne od najuspješnijih BBC serija. Kao urednik emisije Funk & Soul Club na BBC Radio 6, Craig je došao do statusa jednog od najtraženijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji. Nakon desetljeća bivanja u radijskom eteru postao je svojevrsna ikona funk i soul glazbe, a emisija ima za cilj predstaviti nove talente, kao i zlatno doba 60-ih i 70-ih godina. Popis izvođača koji su gostovali u emisiji samo govori o važnosti, a među njima su Gil-Scott Heron, James Brown, Roy Ayers, Primal Scream, Terry Callier, Hip Hop legends The Roots kao i noviji izvođači Kokolo, Cut Chemist, Osaka Monaurail, pa i Amy Winehouse.

 

Craig Charles svakog vikenda putuje po Ujedinjenom Kraljevstvu i širi glas funka i soula,  redovito staje na mjesečnu rezidenciju u Manchesteru, a večer je prepoznata kao jedan od najiščekivanijih događaja, na kojem uz Craiga gostuju funk imena kao što su Maceo Parker, The BlackByrds, Smoove & Turrell ili New Mastersounds.

 

S nastupima na jazz funk i soul festivalima poput Love Box, Park Life, Festival no 6, Soundwave, kao i onim pred 10 tisuća ljudi na Glastonbury festivalu, Craig Charles ne staje u misiji širenja funk i soul glazbe.

 

Za pultom u The Garden Brewery će mu se priključiti NO Fakin’ DJs koji u svoje setove uklapaju zvuke jazza, funka, soula, disca i reggaea te vas vraćaju direktno na plesni podij, kao i Soul Bader iz Hrvatske funk delegacije. Početak je od 20 sati.

 

Ulaz je slobodan.

Details

Date:
16 listopad, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

The Garden Brewery
Zagreb, Hrvatska + Google Map