Loading Events
  • This event has passed.

Croatia Bike Week slavi 25 godina u Puli uz Let 3, Kojote i Animal Drive

26 kolovoz, 2019Jedan od najposjećenijih ljetnih rock&ride festivala Croatia Bike Week koji svake godine privuče na tisuće bajkera iz cijeloga svijeta ove godine slavi 25 godina. Održat će se od 26. kolovoza do 1. rujna u Puli.

Croatia Bike Week

Za jubilarnu obljetnicu članovi MC Twin Horna pozivaju sve one koji voze motore da im se pridruže u rekordnom defileu 31. kolovoza u 16 sati i budu dio posebne rock&ride jubilarne fotografije ispred Arene. Također se pozivaju i vlasnici old timera da se pridruže defileu-njihovo okupljane biti će u subotu 31. kolovoza u 14 hsati nakon čega će se u 16 sati pridružiti velikoj povorci od nekoliko tisuća motorista. Upečatljiv prizor i prava turistička moto razglednica ove godine poslati će se iz Pule.

Kao i prethodnih godina mnogi sudionici glasovitog pulskog susreta planiraju i svoj ljetni godišnji odmor jer po njima nema ništa bolje nego sjesti na motor i prijeći stotine, pa i tisuće kilometara te biti dio nezaboravne atmosfere. Prosječna posjećenost ovoga mega Bike Weeka proteklih godina narasla je na preko 15 tisuća posjetitelja, a na početku velikog defilea gradom koji okupi i više od 2500 motora. U povorci koja je prošla gradom okupili su se motoristi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, SAD-a, Švicarske, Austrije, Francuske, Slovačke, Belgije, Škotske, pa čak i iz Kuvajta te iz brojnih drugih zemalja. Znaju svi da ih čeka poseban moto turistički aranžman i posebna atmosfera. Croatia Bike Week postao je zaštitno turističko lice Pule, a i Hrvatske, poslavši jednu posebnu turističku poruku u svijet -onu da Pula u svjetskim bajkerskim krugovima slovi kao top destinacija.

Na Croatia Bike Weeku može se vidjeti i najveći prodajni sajam moto opreme i svega vezano uz motore i rock zabavu. Od izloženih motora u jubilarnom izdanju uz najbolje custom izvedbe i nove modele naći će se neke neobične izvedbe kao recimo potpuno drveni motor. Ove godine slijedi i odabir najbolje prerađenog motora, natjecati će se u četiri kategorije, a pobjednike očekuju i bogate nagrade.

Croatia Bike Week

Prodavači moto i popratne opreme dolaze iz cijele Europe, a i šire, pa za one koji si žele nabaviti pravi rokerski ili motoristički kožnjak, majicu, nakit, tattoo ovo će biti prava prilika. Twin Horn MC poziva također i sve prodavače moto opreme i popratnog moto rock sadržaja iz Hrvatske da im se pridruže (Možete se prijaviti na facebook stranicu u inbox).

Ni gastro iznenađenja neće nedostajati, a ove godine obarat će se i neki rekordi. Naime sve posjetitelje čeka roštilj od čak šest metara, a tu je Hook and Cook kulinarska atrakcija. Direktno sa ribarskog broda nudit će se riblji specijaliteti u street food varijanti.

U muzičkom dijelu na jubilarnom izdanju tjedan će početi s Crnim Perjem predvođenim Dino Jelusićem i bandovima Double Dose i Whiskey train, a veliko finale u petak preuzeti će Kojoti, dok u subotu nastupa Dino Jelusić sa Animal Driveom i Let 3. Uz rock koncerte tu su kao i svake godine stunt show, sexy show i custom show.

Ulaznice za finale u petak i subotu mogu se nabaviti na ulazu po cijeni od 50 kuna za oba dana. Za one koji dođu motociklom kampiranje i ulaz su besplatni.

Details

Start:
26 kolovoz, 2019
End:
1 rujan, 2019
Cost:
50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Više lokacija u Puli
Pula, Hrvatska