Loading Events
  • This event has passed.

Čudnoređe: 5.godišnjica & promocija 1. albuma (Gosti: Dosh Lee & Biciklić) u Medici

22 svibanj, 2015Nakon što je u proteklih pet godina nastupima u svakom kafiću, klubu, parku i uličnom prolazu u gradu pažljivo usavršavao svoj tragikomično-šansonjerski prog pank izričaj, Ognjen je konačno spreman okruniti prvu fazu svoga životno-muzičkog projekta ovim koncertom karijere 22. svibnja u Grey Roomu AKC Medike.

Čudnoređe u Medici
Čudnoređe u Medici

Debitantski album “Dno je sve rijeđe” kojeg će ovom prilikom promovirati sadržava najbolje od najboljeg iz njegove raznovrsne pjesmarice. A kad je tome tako onda možete, osim neočekivanog, očekivati smijeh i suze, mudrost i ludost, te još masu različitih osjećaja i misli koje ČudNoReĐe i čine tako jedinstvenim fenomenom. Ako vas je ikada u ovih pet godina Ognjen svojom glazbom dotaknuo na bilo koji način, natjerao da se zamislite, zapitate ili jednostavno nasmiješite, ovo je dan kada imate priliku doći zajedno s njim proslaviti tu činjenicu. U tradiciji Ognjenovog koncertiranja u svakakvim postavama, neće se do dana koncerta znati koliko članova će brojati njegov prateći bend. Ali sigurno je da ga nećete gledati solo. U svakom slučaju, delirični ples je zagarantiran.

 

Osim Čudnoređa, 50 nijansi Sive sobe ošarenit će i gostujući bendovi na koje je Ognjen također bacio svoje izvođačke pipke, pa se zbog njih neće skinuti s bine cijele noći:
Dosh Lee – Razvali lee su mnoge pozornice diljem regije kao Bruce Lee. Skoro su postali Prosh Lee kad su im pjevači osh lee, a lee im je dosh’o pjevat Ognjen Čudnoređe i opet su Dosh Lee. Oš čagicu, oš mosh, oš pogo…sve se može uz ležernu žestinu ove neozbiljno ozbiljne rock/funk/rapcore mašine. Treći album je u izradi.

 

Biciklić – Auditorij Sive sobe je ovu bizarno-autoironičnu Joj!Pank alko-atrakciju već odavno prihvatio objeručke i objenoške. Podsjetimo se opet zašto BICIKLIĆA nikad nismo siti. Ovaj put će nas Biciklić izvozati uzduž i poprijeko uz slavljenika Ognjena ČudNoReđA na bubnjevima i pratećim vokalima, koji se zbog poslovnih obveza njihovog originalnog bubnjara redovito hvata ove role.

 

Dignite kredit za Grey Room već danas, jer upad košta vrtoglavih 10 kuna.

Details

Date:
22 svibanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn10
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

AKC Medika
Zagreb, Hrvatska + Google Map