Loading Events
  • This event has passed.

Čudnoređe, Spleen G i S kim ja radim u Vinylu

1 lipanj, 2017U četvrtak 1. lipnja u Vinylu nastupaju čak tri izvođača.

Čudnoređe, Spleen G i S kim ja radim u Vinylu
Čudnoređe, Spleen G i S kim ja radim u Vinylu

Priznajte, barem jednom u životu ste naletjeli na Ognjena, glavnog optuženika za pokretanje eklektične glazbene tvorevine Čudnoređe, bilo kako nastupa solo, s bendom, svira na ulici ili neočekivano gostuje nekom drugom bendu. Ili kako se u prvim redovima publike sudara s vama dok slušate svoj omiljeni bend, upada vam u haustor i lijepi reklamne plakate na nedopuštena mjesta, ili kako na biciklu protutnji pored vas ne čuvši da ga dozivate zbog glasne muzike na mp3-playeru. Možda ste i pročitali poneku njegovu recenziju nastupa vašeg benda koja vam se nije svidjela.

 

Ipak, možda niste znali da Čudnoređe iza sebe ima preko 200 nastupa i jedan album (“Dno je sve rjeđe”, 2016.) i da će na ovom eventu sedam godina rada okruniti koncertnom promocijom svog drugog albuma “Kompakt Diskutabilno”.

 

Ali to nije sve! Ovu duplu proslavu muzičkog čudnorada te života kao takvog uveličat će i gosti posebni u svakom smislu:

 

Spleen G (rap/funk/jazz) – Umočene u kupku od groovea, prelivene glazurom od virtuoznih dionica te tuširane kišom ozbiljno-neozbiljnih rima, Splinjare će vam natopiti dušu i tijelo zabavnim i poučnim senzacijama.

 

S kim ja radim (proto-experimental/anti-pank) – opisuju se na sljedeći način: Bez zvukopisnih linkova koji vas mogu upozoriti s kakvim indikacijama i nuspojavama ćete imati posla, ova doza pretežito atonalnih bakterija i rimovanih virusa opasna je po život zdravog razuma. Nakon ovog paranenormalnog iskustva ćete ili pokrenuti parnicu za razvod s mozgom ili, zabrinuti za zdravlje članica i članova ansambla, izvaditi mobitel, otipkati određeni svima znani broj i povikati: “Halo, Vrapče!”.

Details

Date:
1 lipanj, 2017
Time:
20:30 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vinyl
Bogovićeva 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map