Loading Events
  • This event has passed.

Čuješ?! u KSET-u: Matija Halabarec Band, Spotty Mug i Elephant Hump

7 siječanj, 2020U utorak, 7. siječnja 2020. Čuješ?! započinje svoju novu, šestu sezonu natjecanja za mlade i neafirmirane bendove. Bendovi se i ove godine natječu za nastup na Brucošijadi FER-a.

Matija Halabarec Band, Spotty Mug i Elephant Hump u KSET-u

Ovu sezonu otvaraju Matija Halabarec Band, Spotty Mug i Elephant Hump.

Matija Halabarec Band je otkačeni bend iz Zagreba koji plovi žanrovima rocka, prog rocka, funka i swinga. Nastupi su im nerijetko prošarani improvizacijskim trenucima te glazbom koja poziva na ples. Singl „Kroz vruću noć“ je Muzika.hr proglasila singlom tjedna, a uz nju, objavili su još tri pjesme kojima su završili svoj prvi EP pod nazivom “Gola”.

Spotty Mug nastaje u Virovitici 2017. godine s velikom željom stvaranja svoje glazbe i novog materijala. Generacijski jaz od 7 godina između svakog člana doprinosi žanrovskoj raznolikosti i daje utjecaj starog i novog. Iz niza sessiona, 2019. nastaje prvi album jednostavnog naslova “Spotty Mug” koji je prožet temama života o individualcu koji si sam kroji sudbinu i može učiniti sve što zamisli s njom.

Elephant Hump čine Dražen Gašparac, Danijel Hršak, Lovro Vrus i Matija Nikić te na domaćoj glazbenoj sceni djeluju već duže vrijeme. Njihova se imena spominju u biografijama zapaženih bendova poput Antenat, No Chance, Mimika Orkestar, Thereaus, qPack, The Real Thing, SuperBake… Svoju muziku opisuju kao instrumentalno-ambijentalni fusion s elementima elektronske, rock, jazz i afrobeat glazbe. Ove su godine objavili svoj debitantski album “Elephant Hump” koji je bio najavljen s dva singla – “Afroboat” i “Elly’s Funk”.

Ulaz se otvara u 20:00 h. Karte možete kupiti u Dirty Old Empireu po cijeni od 10 kuna, a na dan koncerta cijena je 15 kuna.

Details

Date:
7 siječnja
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
10kn – 15kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Kset
Zagreb,