Loading Events
  • This event has passed.

Cura i dečko u Azimutu

22 srpanj, 2021Cura pjeva sa srcem u grlu, a dečko svira sav svijet oko sebe. U Azimut na ljetnu pozornicu dolaze već tradicionalno. Ove godine sa novim pjesmama i konceptom. Koncert je na rasporedu u četvrtak 22. srpnja s početkom u 21:30 sati.

Cura i dečko (Foto: Andrea Kovač)

Oni su cura i dečko, glazbeno-zaljubljeni par, Ivan Marojević i Vanesa Petrac. Kao bend, Cura i Dečko nastali su prije četiri godine, gitarom i glasom. Uglavnom nastupaju uživo, objavljuju sporadično i često streamaju na Facebooku. Ponosni su i na brojne suradnje sa suvremenim plesačima, kazališne predstave s live sound dizajnom te „Impro Jamove” s plesnim odsjekom Akademije dramske umjetnosti.

Zajedno žive i stvaraju, a svojim sintevima i loopovima uživo stvaraju elektro-bajkovitu plesnu utopiju; punu ljubavi, tijela i smijeha.
Glazbeno-zaljubljeni par konstantno transformira svoj zvuk, počevši prije 5 godina hrvatskim ethnom i sevdahom, usmjeravajući se na plesnu glazbu.

Sami su objavili par EP-a, singlove i spotove iz vlastite produkcije, te najavljuju album prvijenac

U najavi koncerta Vanesa Petrač kaže; “Jedva čekamo Šibenik, četvrtu godinu zaredom svirat ćemo u Azimutu, na obali grada! “Omiljena ljetna pozornica svaki puta nas oduševi svojom ljepotom, sjajnim zvukom, gostoprimstvom i otvorenošću publike.”

Prisjećajući se svojih početaka, ponosni smo što naš unaprijeđeni set i dalje donosi jedinstvenu komunikaciju s publikom! No, za razliku od prije 4 godine, kada smo puno više improvizirali, reagirajući na input publike, sada donosimo konkretne ideje, i smještamo vas u naš sonični dnevni boravak.

Pronašli smo svoj potpisni zvuk, i uzdigli ga uz pomoć sjajne ekipe, što vas – vjernih fanova, što profića koji vjeruju u naš trud i rad!
Ovo nas veseli i puni nam baterije sa svakim novim nastupom, osjećamo se kao da smo i mi prihvatili sebe same i jedva čekamo sve što slijedi. “

Koncert se održava u sklopu projekta “Nevidljiva scena” pod pokroviteljstvom Ministarstva Kulture RH.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Details

Date:
22 srpnja
Time:
20:00 - 22:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Azimut
Šibenik,