Loading Events
  • This event has passed.

Damir Avdić – live stream iz Kina Šiška

1 travanj, 2021U četvrtak 1. travnja Damir Avdić će nastupiti u ljubljanskom Kinu Šiška. Koncert će se pratiti online.

Damir Avdić u Kinu Šiška

Bez obzira da li ste ga upoznali kao Damira Avdića, Grahu, Diplomtza, Bosanskog psiha ili pak pjevača, gitaristu, kantautora, pisca ili glumca – Damira je teško zaboraviti i potisnuti iz sjećanja. Tokom posljednjih deset godina Damir se isprofilirao kao jedan od najznačajnijih regionalnih autora i najgnjevniji pjesnik Balkana, i bez obzira vole li ga ili kritiziraju – nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Damir i njegov prateći duo (rifovi i riječi) ujedno su i najveće i neočekivano glazbeno iznenađenje, ali i ono što je bilo nužno za pojaviti se, imajući u vidu sva događanja na ovim prostorima. Netko je morao zaista progovoriti i reći. Sve. Damiru je uspjelo.

Nakon godinu dana lockdowna, Damir Avdić ponovno izlazi na pozornicu. Ovog puta pozornicu ljubljanskog Kina Šiška u četvrtak 1. travnja 2021. godine.

Zbog važećih propisa o javnom zdravstvu, koncert će se održati samo putem izravnog plaćanja na platformi Entrio, vidljivog na bilo kojem računalu i smartphone uređaju.

Ulaznice: pojedinačna ulaznica 7 €, obiteljski paket 20 €

Posebna primjedba iz Kina Šiška: ‘Umjetnik, osim naknade, prima većinu internetske prodaje ulaznica. Podržite lokalnu kreativnost i lokalnu scenu.”

Details

Date:
1 travnja
Time:
21:00
Cost:
7kn – 20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Kino Šiška
Ljubljana, Slovenija