Loading Events
  • This event has passed.

Damir Avdić u Vintage Industrialu

7 veljača, 2019Damir Avdić dolazi u u četvrtak 7. veljače u Vintage Industrial Bar predstaviti svoj novi album.

  • 18
    Shares
Damir Avdić u Vintage Industrialu

Bosanski Psiho / Diplomatz / Graha… zovite kako hoćete Damira Avdića, ali ga obavezno pogledajte ga u četvrtak 7. veljače u Vintage Industrialu.

Osigurajte karte i ulovite povratak najprepoznatljivijeg samostalnog regionalnog izvođača sa samo vokalom i gitarom, koji se 7.2. drugog vraća u Savsku 160, nakon prošlogodišnje promocije albuma ‘Amerika’, nakon koje je izbacio i jednu novu stvar – K K F U.

Tuzlanski umjetnik s ljubljanskom adresom, Damir Avdić, suvereno vlada pozornicom koristeći samo električnu gitaru i hrapav glas pun bijesa, uz tekstove koji režu do kostiju. Bogata diskografija i bibliografija broji mu ukupno dvanaest izdanja.

“Amerika” je njegov sedmi album i vjerojatno najupečatljiviji Damirov rad dosada. Objavljen je na Avdićevoj etiketi Kapital Rekord, a može se preuzeti s njegove Bandcamp stranice po name-your-price modelu gdje kupac sam određuje cijenu.

Punk estetika koju njeguje traje od samih početaka njegovog glazbenog puta kada je svirao u hardcore punk bendu Rupa u zidu te surađivao s imenima kao što su Edo Maajka i Frenkie. Danas Avdić predstavlja najbrutalnijeg kantautora regije koji se kroz ubojite live nastupe i sirove, brutalno iskrene studijske snimke buntovno obračunava s društvom i okolinom.

Koncert: 21:30 h. Karte: 45/60 kn. Prodaja: VIB / Grif & Dirty Old Shop.

  • 18
    Shares

Details

Date:
7 veljača, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 18
    Shares