Loading Events
  • This event has passed.

Darko Rundek će svirati četiri večeri za redom u Vip clubu

13 travanj, 2012Sama najava Rundekovog povratka iz daleke Indije i najava dva koncerta u Vip Clubu izazvala su golem interes i pomamu za ulaznicama pa ne čudi da su koncerti u srijedu 11.4. i četvrtak 12.4. rasprodani gotovo 10 dana prije koncerta.

Darko Rundek Cargo Trio

Zbog velikog interesa Rundek  Cargo Trio će svojim obožavateljima  omogućiti još dva koncerta i to u petak, 13. travnja i u subotu, 14. travnja.

Karizmatični glazbenik nevjerojatne energije uvijek iznova  publiku oduševljava svojom izvedbom i osobnosti pa se  inspiriran  boravkom u Indiji u Zagreb vratio kako bi svojoj publici predstavio fine niti svog glazbenog stvaralaštva i poveo ih na put koji će još dugo pamtiti.

Koncerti su zamišljeni kao bliska druženja s publikom, trajat će preko dva i pol sata,  sa jednom ili dvije stanke u kojima ćete moći susresti glazbenike.

Pjesma “Sanjala si da si sretna” možda ponajbolje predstavlja recentni album Rundek Cargo Trija Plavi avion, jednoglasno ocijenjen kao jedan od Rundekovih autorskih vrhunaca.

„Plavi avion“ album je Rundek Cargo Trija koji za razliku od Cargo orkestra ima novu i drugačiju stvaralačku energiju, namijenjenu slušateljima koji uživaju u njihovoj glazbi upravo onoliko koliko uživaju i sami glazbenici tijekom njezina stvaranja.

Broj ulaznica je i dalje ograničen na samo 100 po danu.

Cijena ulaznice iznosi 130 kuna, a dostupne su danas od 12 sati na prodajnim mjestima Eventima.

Details

Start:
13 travanj, 2012
End:
14 travanj, 2012
Cost:
130kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vip Club
Zagreb, + Google Map