Loading Events
  • This event has passed.

Davorin Bogović predstavlja album u Tvornici

13 prosinac, 2014Davorin i njegovi Bogovići dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture 13. prosinca.

Davorin i Bogovići

Glazbenik koji je postao sinonim za hrvatski novi val, Davorin Bogović, nakon šesnaest godina od solo prvijenca ”Sretno dijete” ponovno je autorski aktivan. Najavni singl ”Nizbrdo od ljubavi” najavio je u kojem se smjeru kreću Davorin i Bogovići (Boris Hrepić Hrema, Ernest Vinković i Tomislav Hajak), dok je aktualni ”Krenimo” revitalizirao njegovu karijeru.

Velikim koncertom u Tvornici kulture, Bogović će promovirati svoje nove pjesme, kao i pjesme koje su obilježile vrijeme novog vala, tako da na pozornici možete očekivati predblagdanski novovalni koncertni tulum.

Trenutno stacionirani u studiju, pod paskom producenta Lea Anđelkovića, Davorin s Bogovićima marljivo priprema novi album koji bi trebao sumirati sve kreativne trenutke posljednjeg desetljeća.

U utorak, 4. studenog, u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) kreće prodaja ulaznica po promotivnoj cijeni od 40 kuna koja će trajati sve do 15. studenog. Nakon toga cijena ulaznica bit će 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna.

Details

Date:
13 prosinac, 2014
Cost:
Kn40 – Kn60
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska