Loading Events
  • This event has passed.

DeLorean All Star Band zatvara koncertnu vikend sezonu u Vintage Industrial Baru

27 svibanj, 2017Posljednji ovosezonski koncert u sklopu vikend programa održat će u subotu 27. svibnja DeLorean All Star Bend.

DeLorean Band
DeLorean Band

Mnogima je poznato da je DeLorean zapravo supergrupa iza koje se kriju se kriju članovi bendova Cojones, Muscle Tribe of Danger and Excellence i She Loves Pablo. DeLoran su uvijek rado viđen na stageu Vintage Industriala, a za ovu subotu 27. svibnja pripremili su pravu hotshot redaljku za mikrofonom. Tako će osim uobičajene četvorke, publika Vintage Industriala i fanovi DeLoreana gledati i slušati Chrisa Iana iz Malady Lanea i Killed A Fox, Domagoja Šimeka iz She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence, Bojana Kocijana i Gordana Tomića iz Cojonesa, Luku Naukovića iz Straight Outta Fridge i Reflex Kid + goste iznenađenja.

 

Ženski, a i poneki muški dio publike naprosto obožava ove dječake koji se energično poigravaju klasicima grupa Pearl Jama, Ram Jama, Ramonesa, Misfitsa, LynyrdSkynyrda, Roy Orbisona, Alice inChains, RHCP-a, ArcticMonkeysa, Black Keysa, Hendrixa, Creama, Zeppelina…
Početak vikend programa u Vintage Industrialu počinje u 22:00 sata, a koncertni nastup u 23:30 h. Ovoga puta ulaz je besplatan!

Details

Date:
27 svibanj, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map