Loading Events
  • This event has passed.

Denis Katanec nastupa unplugged u Booksi

1 prosinac, 2016U četvrtak 1. prosinca u 19:30 sati u klubu Booksa u Booksinom glazbenom programu Škrabica nastupa zagrebački kantautor Denis Katanec.

Denis Katanec (Foto: Booksa)
Denis Katanec (Foto: Booksa)

Denis Katanec pokretač je bendova Felon i Denis Katanec Okanagan LTD. Trenutno svira u novom projektu KLINIKA Denisa Kataneca. Iza sebe ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I”, “Sveska bijednih II” i “Sveska bijednih III”, “Sve moje Laurie” s bendom DK Okanagan LTD, te hvaljeni solo album “Pejotl” koji je izdao u lipnju prošle godine. Odsvirao je preko 100 koncerata u cijeloj regiji, a jedni od zapaženijih bili su njegovi nastupi prije svjetski priznatog američkog singer-songwritera Damiana Jurada te Damira Avdića.

 

S Klinikom je upravo objavio novo izdanje “Nikta Zorja” koje dolazi promovirati. No, u Booksi će posjetitelji imati jedinstvenu priliku čuti Denisa samog. Ne samo da neće biti kolega iz benda, već neće biti ni struje, mikrofona ni pojačala, samo gitara i glas. Kada je Denis u pitanju, to je sasvim dovoljno.

 

Program Škrabica predstavlja mlade i/ili još neširoko popularne glazbenike-kantautore. Svira se samo autorska glazba, bez obrada. Program vodi Andrija Škare. Upad se ne naplaćuje, ali u ‘škrabicu’ se skupljaju dobrovoljni novčani prilozi. Sva prikupljena lova ide glazbenicima.

Details

Date:
1 prosinac, 2016
Time:
19:30 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Booksa
Zagreb, Hrvatska + Google Map