Loading Events
  • This event has passed.

Detour dodali još jedan koncertni datum u Saxu

20 ožujak, 2015Nekih tjedan dana prije najavljenog akustičnog koncerta u Sax-u, grupa Detour objavljuje da ulaznica za koncert u subotu više nema u prodaji. Zbog iznimno velikog interesa odlučeno je da se dan ranije održi još jedan, tzv. nulti koncert i to u petak, 20. ožujka s početkom u 22 sata.

Detour
Detour

Ovom prilikom Detourovci najavljuju dva vatrena dana u Sax-u, ne skrivajući oduševljenje činjenicom da im je koncert rasprodan: “Definitivno zadnjih pola godine nam se događaju samo lijepe stvari. Nakon osam godina rada počinju se nazirati konkretni rezultati, od uspješnog prošlogodišnjeg prvog velikog zagrebačkog koncerta pred prepunom Tvornicom kulture, do netom osvojene glazbene nagrade Porin u kategoriji za najbolji pop album i najnovije informacije kako nam je rasprodan koncert u Sax-u zbog čega s velikim zadovoljstvom otvaramo još jedan dan. Proljeće za nas nije moglo bolje početi i svim našim fanovima se od srca zahvaljujemo što nas podržavaju i što ih iz dana u dan ima sve više”, izjavio je frontman grupe Nenad Bourgudan.

 

Kako je već i najavljeno Detour će se publici predstaviti u vrlo intimnom, akustičnom izdanju. Kao predizvođačica na oba koncerta nastupit će mlada hvaljena glazbenica Luce koja je već imala priliku biti gost renomiranim imenima kao što su Josipa Lisac, Meritas i sve zapaženijoj kantautorici Sari Renar. Ulaznice za dodatni koncert mogu se nabaviti u pretprodaji na blagajni kluba Sax (Palmotićeva 22/2) po cijeni od 45 kn, a na dan koncerta za 60 kn.

Details

Date:
20 ožujak, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn45 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Sax
Zagreb, Hrvatska + Google Map