Loading Events
  • This event has passed.

Detour priprema najveći koncert u karijeri

7 studeni, 2014U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album “A što ak’ ja…”, a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Detour

Detour koncertom stavljaju naglasak na tri dosadašnja albuma, više od deset hit singlova i osam godina glazbenog rada pod imenom Detour. Ova electro-acoustic pop skupina predvođena Nenadom Borgudanom, uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec, čine još: Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj).
Na koncertu u Tvornici nastupit će u proširenoj postavi, sa brass sekcijom, koju čine Jakša Kriletić – Jordes na saxofonu te Andrej Jakuš na trubi. A pridruženi član Detour tima bit će i VJ Tomislav Brđanović koji će vizualni dojam na stageu i oko njega učiniti nezaboravnim.

U Tvornici kulture će biti naš najveći koncert do sada i dat ćemo sve od sebe da tako bude u svakom smislu. Spremni smo publici pružiti puna dva sata čistokrvnog glazbenog uzbuđenja i emocija. To je ujedno i promocija našeg trećeg albuma “A što ak’ ja…” koji izlazi punih 5 godina nakon posljednjeg albuma “TV” – izjavio je Nenad.

Zadnje dvije godine pjesme Detoura neizostavni su glazbeni sadržaj svih domaćih radio postaja, a kontinuirano su se pri vrhu nalazile pjesme ‘Srce veliko’, ‘Snijeg’, te aktualni ‘Daleko’. Čak 5 pjesama s novog albuma “A što ak’ ja…” već je premijerno emitirano u hrvatskom radijskom prostoru, a tijekom sljedećeg tjedna bend će predstaviti i najnoviji singl “Plešem sama”.

Ulaznice:

Cijena do 15.10. – 40 kn
Cijena od 16.10. do 6.11. – 60 kn
Cijena na dan koncerta – 80 kn

Potražite u Tvornici kulture, Aquarius Music Shopovima – Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar, te na www.entrio.hr.

Details

Date:
7 studeni, 2014
Cost:
40kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map