Loading Events
  • This event has passed.

Detour priprema slavljenički spektakl u Vintage Industrial Baru

7 travanj, 2016Jedna od najpopularnijih domaćih electro acoustic pop grupa Detour nakon godinu dana ponovno će održati solo koncert pred zagrebačkom publikom i to u četvrtak, 7. travnja, u Vintage Industrial Baru.

Detour
Detour

Vlasnici najboljeg pop albuma u 2014. godini ‘A što ak ja…’ koji ih je pozicionirao u sam vrh domaće pop glazbe te bio odlično prihvaćen kako od strane kritike tako i od strane publike, ove godine bilježe 10 godina rada.

 

Koncert u Vintage Industrial Baru najava je slavljeničkog niza koji će se kroz 2016. obilježiti mnogobrojnim live nastupima, a na jesen i objavljivanjem akustičnog albuma. Već je poznato da se Zagreb i Detour vole javno, a ovom će prilikom Vintage ispuniti poznati zvuci starih i novih hitova poput “Snijega”, “Plešem sama”, “Daleko”, “Mjesec”, “Srce veliko”, “Daleko”, “Ljeto počinje” i “Tvoje lice se promijenilo” što je dovoljan razlog da se ne propusti ova proljetna koncertna poslastica.

 

Iz benda najavlju da sredinom ožujka fanove čeka izlazak novog singla pod imenom “Zaljubila sam se”, kojeg potpisuje autor, aranžer, producent te frontmen grupe Nenad Bourgudan koji ističe : “Pjesma će nas uvesti u akustični album, prvi u našoj dosadašnjoj karijeri. Album radnog naziva “#detour10″, čiji izlazak planiramo u rujnu, sadržavat će odabrane pjesme s prethodna tri albuma, ali u novim, akustičnim aranžmanima uz bonus dvije nove pjesme. Ovaj obljetnički album predstavljat će kraj jednog ciklusa i početak nove faze Detour putovanja.”

 

Karte po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan će ako ih ostane koštati 65 kuna.

Details

Date:
7 travanj, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn50 – Kn65
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map