Loading Events
  • This event has passed.

Dino Purić i Gordana Marković na Living Room Sessionsu u Vintage Industrialu

22 svibanj, 2019Svibanjsko izdanje Living Room Sessiona će u utorak 22. svibnja zatvoriti dvoje mladih, zgodnog stasa i zgodnih glasova. Dino Purić & Gordana Marković, koji su vasa srca i uši osvojili pokazujući zavidno pjevačko znanje kroz emisije ‘A strana’ i ‘The Voice’. Ulaz se ne naplaćuje, a koncert je sjedeći.

Dino Purić i Gordana Marković na Living Room Sessionsu

Gordanu Marković publika je do sada upoznala kao polovicu dua Auguste i izvođačicu u HRT-ovoj emisiji „A strana“, a došao je trenutak da se predstavi i kao samostalna kantaurica. Prvi korak u tome je objava autorskog singla “Što smo naučili”, zajedno s pratećim videospotom redatelja Filipa Tota.

Osim što joj je ovo prvi samostalni singl, za Gordanu je ovo ujedno i premijera pjesme u tekstualnom dijelu – svoje umijeće stvaranja glazbe već je pokazala u Augustama, a sada po prvi put predstavlja pjesmu čiji tekst sama potpisuje. U kreiranju aranžmana pripomogao joj je Tomislav Šušak (Vatra), ujedno i producent pjesme. S njim nastavlja raditi na svom autorskom materijalu, koji će oblikovati u samostalno albumsko izdanje. Nastavak suradnje je i skorašnja objava novog singla “Učini što moraš”, planirana za početak svibnja.

Svoje autorske pjesme, uz pokoju obradu, Gordana će predstaviti i u Vintage Industrial Baru, u sklopu novog izdanja serijala Living Room Sessions.

Dino Purić široj je publici poznat kao jedan od natjecatelja u prvoj sezoni showa “The Voice”. Također je stalni pjevač u poznatoj HRT-ovoj glazbenoj emisiji “A strana”.

Iza sebe ima dva samostalna single, a surađivao je s mnogim glazbenim imenima te se žanrovski ne ograničava – iako mu je grunge era najveća ljubav, tako da se u njegovom repertoaru često nađu pjesme iz zlatnog doba Seattle sounda.

Details

Date:
22 svibanj, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska