Loading Events
  • This event has passed.

Dino Santaleza, Vladimir Kuzman i Sofie Jane u Močvari

18 rujan, 2014U sklopu programa ‘Začarana Močvara’ koji vodi i osmišljava Nina Romić u četvrtak 18. rujna u Močvari će nastupiti Vladimir Kuzman iz Buja, Dino Santaleza iz Labina, te Sofie Jane, američka kantautorica sa zagrebačkom adresom.

Dino Santaleza

Vladimir Kuzman jedna je od najbolje čuvanih kantautorskih tajni ovih prostora, dobri poznavatelji ga zovu istrijanski Nick Drake. Za sebe kaže da se cijeli život bavi muzikom, a tek s 39 godina upustio se u kantautorski pothvat. Svirao je bas gitaru u nebrojeno bendova, pjevao u noise bendu Miodrazi kasnih devedesetih, kao i u bendu Poropati 67. Također, okušao se i na filmu, radio je glazbu za cjelovečernji igrani film “Norega se metek ogne” slovenskog redatelja Mitje Novljana.

Dino Santaleza– Psihodelični muzičar iz srca Istre, prije par godina je zaintrigirao poznavaoce i ljubitelje psihodelične glazbe izbacivši na internet svoj projekt East-Ra koji po mnogočemu nije pripadao trenutnim glazbenim strujama. Osjećaj je bio kao da ste iskopali neku staru ploču i propali kroz vremensku rupu. Ovog proljeća se dogodila ista stvar s njegovim novim projektom nazvanim “Pridjevi”. U taj projekt je uključio kantautorice Ivanu Picek i Ninu Romić koje su potpomogle svojim glasovima da se njegova glazba i stihovi spoje u vanserijski album. Dino po prvi put nastupa u Zagrebu, i izvodi ogoljene pjesme uz pratnju gitare. Inače Dino je i multimedijalni umjetnik koji radi neobične kolaže, a i napravio je prvi spot Pridjeva u stop-frame animaciji.

Sofie Jane – Početkom godine mlada američka kantautorica sa prebivalištem u Zagrebu je izbacila svoj prvi single pod nazivom “Empty Words”, i nakon toga je ovo ljeto objavila svoj prvi EP “Honest”. Divnim vokalom i melodijama zainteresirala je sve koji su poslušali njeno prvo izdanje. Petnaestogodišnja Sofie će otvoriti prvu ovosezonsku Začaranu Močvaru svojim prvim nastupom ikada u Zagrebu.

Začarana Močvara je projekt koji nastavlja tradiciju organiziranja koncerata intimnijeg ugođaja, pod umjetničkim vodstvom Nine Romić.

Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.

Cijena ulaznica iznosi 20 kuna, početak programa je u 21:30 sati.

Details

Date:
18 rujan, 2014
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map