Loading Events
  • This event has passed.

Disciplin A Kitschme u splitskom Quasimodu

29 ožujak, 2014U posljednjoj suboti ovog mjeseca, 29. ožujka u ‘Hitu mjeseca’ svira legendarna Disciplin A Kitschme koja ima novu pjesmu, novog člana benda i novi instrument: Samo Disciplina, Igor i usna harmonika.

Disciplin A Kitschme u splitskom Quasimodu

Višedesetljetni isporučivači vrhunske buke nedavno su u svoje redove uvrstili novi instrument – usnu harmoniku i njenog izvrsnog svirača Igora, što je dalo novu, zanimljivu dimenziju njihovom prepoznatljivom zvuku koji sada zvuči garažnije.

Krajem 2013. u novom ruhu objavili su hit singl „Samo Disciplina“, koji je prodrmao glazbenu javnost u regiji, zasjeo na top ljestvicama i ujedno pokazao smjer kojim će se grupa u budućnosti kretati.

Splitska postaja njihove turneje je u Quasimodu, u koji se ponovno vraćaju nakon svirki 2010. i 2011. Još jednom će nam pokazati da bunt nije rezerviran samo za mladost, da neukusu treba reći NE, da Samo Disciplina čuva tvoj um…

Cijena ulaznice: 50 kuna

Pretprodaja u klubu u srijedu od 20:00 sati na Quazimodu, u četvrtak od 12 do 14 sati i u petak od 22 sata, a na dan koncerta vrata se otvaraju u 21 sat, kada će se pustiti u prodaju ostatak ulaznica.

Details

Date:
29 ožujak, 2014
Cost:
50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Quasimodo
Split, Hrvatska + Google Map