Loading Events
  • This event has passed.

Disciplin A Kitschme u Zagrebu i Puli

19 siječanj, 2017U četvrtak 19. siječnja Disciplin A Kitschme u Vintage Industrial Baru priprema ekskluzivni munjeviti nastup. Dan kasnije 20. siječnja nakon više od pet godina grupa dolazi u Pulu gdje će nastupiti u Hotelu Pula.

Disciplin A Kitschme
Disciplin A Kitschme

Jedan od najvećih rock ‘n’ roll bendova na ovim prostorima – Disciplin A Kitschme po prvi puta stiže u zagrebački Vintage Industrial.

 

Grupu Disciplina kičme (ili kako se još vole pisati Disciplin A Kitschme) još od osnivanja 1981. predvodi Dušan Kojić-Koja. Njihova glazba mješavina je mnogih stilova, od funk-rocka, noise-rocka, jazz fuzije, drum and bassa i mnogih drugih. Sastav je osnovan nakon raspada grupe Šarlo Akrobata i do 1991. Disciplina kičme je radila u Beogradu, te su za to vrijeme objavili sedam albuma. Sastav je odličnim izvedbama stekao brojne obožavatelje diljem tadašnje Jugoslavije.

 

Godine 1992. Kojić je otišao u London gdje je surađivao s inozemnim glazbenicima. U Londonu je objavio albume “I Think I See Myself On CCTV”, “Heavy Bass Blues” i “Refresh Your Senses, NOW!”. Godine 2002. vratio se u Beograd, a tri godine kasnije, okuplja novu postavu Disciplin A Kitschme. Album “Uf!” sastav objavljuje 2011. U suradnji s vinkovačkim glazbenikom Igorom Djekeom 2015. godine izdali su za sada svoj posljednji album “Opet”.

 

Ulaznice: u pretprodaji 70 kn, a na dan 90 kn. Potražite ih u Kavez Vintage Industrial Bar & dirty old EMPIRE shopu.

 

U Hotelu Pula u petak 20. siječnaj vrata se otvaraju u 21 sat, a organizator napominje da koncert počinje točno u 22.30. Prije i poslije koncerta posjetitelje će zabavljati DJ Teddy Lee do pet sati ujutro. Ulaznice za koncert po cijeni od 60 kuna do ponedjeljka 9. siječnja u pretprodaji su u trgovini Freak Out u ulici Sergijevaca 26 i Rock Baru Mimoza. Nakon 9. siječnja karte će se prodavati po 70 kuna. U slučaju da se ulaznice ne rasprodaju u pretprodaji, s obzirom da je kapacitet ograničen, ulaz će na dan koncerta biti 80 kuna.

Details

Start:
19 siječanj, 2017 u 21:00
End:
20 siječanj, 2017 u 23:55
Cost:
Kn70 – Kn90
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map