Loading Events
  • This event has passed.

Discohernia i Elephant Hump u Vinylu

24 siječanj, 2018Double bill koncert u Vinylu održat će u srijedu 24. siječnja grupe Discohernia i Elephant Hump. Početak je u 20:30 sati.

Discohernia i Elephant Hump u Vinylu

Discohernia prenosi “noise” kroz intrigantni glazbeni vokabular. Bend je nastao slučajno za potrebe filmskog ostvarenja, a čine ga Aljoša (bubanj), Cak (bass, vokal, 100 pedala), Beuc (synthesizers) i Stipe (truba, vokal). Bend stimulira herniu s vrstom plesne glazbe (disco), a kroz žestoke ritamske sekcije te psihodeliju kombiniraju trance, funky, jazz, disco relaksacije.

Elephant Hump je instrumentalno ambientalni rock bend iz Zagreba koji u ovoj postavi djeluje od 2016. godine, a čine ga Dražen Gašparac (gitara, semplovi), Lovro Vrus (bass gitara), Danijel Hršak (truba), b (perkusije). U Vinylu, bend će svirati uglavnom materijal sa albuma prvijenca koji planiraju objaviti u prvom kvartalu ove godine. Prošle godine po završetku studijskog snimanja, moglo ih se slušati na Mystic Mountain Festivalu i zagrebačkom klubu Retro. Glazba koju stvaraju je zvuk umirujućih, nostalgičnih i mekih frekvencija isprepletenih u okvire elektronske i rock glazbe 60/70-ih.

Details

Date:
24 siječanj, 2018
Time:
20:30 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vinyl
Bogovićeva 3
Zagreb, Hrvatska