Loading Events
  • This event has passed.

‘Distant Sky’ – Nick Cave & The Bad Seeds iz Kopenhagena ekskluzivno u Cinestaru i Kaptol Boutique Cinema

12 travanj, 2018Pripremite se za ljetne festivale savršenim audiovizualnim iskustvom u kinu 12. travnja.

  • 13
    Shares
‘Distant Sky’ – Nick Cave & The Bad Seeds iz Kopenhagena

Snimljen u danskoj Royal Areni u listopadu 2017., „Distant Sky“ je u svakom smislu trijumfalan koncert grupe Nick Cave & The Bad Seeds. Izvodeći sjajan materijal s albuma “Skeleton Tree” uz već dobro poznate pjesme iz Caveove bogate karijere, prvi nastup nakon tri godine izazvao je uistinu ekstatičan odgovor fanova i kritike, potvrđujući njihovu uzajamnu privrženost gdje god nastupali.

Hvaljena turneja benda započela je u Australiji u siječnju 2017. prije nego li se proširila na Ameriku te završila u Europi i priskrbila im neke od najboljih recenzija u dosadašnjoj karijeri.

‘Distant Sky’ – Nick Cave & The Bad Seeds iz Kopenhagena

Koncertni film je režirao nagrađivani redatelj David Barnard.

Koncertom „Distant Sky“ CineStar i Kaptol Boutique Cinema nastavljaju niz odličnih rock spektala u kinu koje omogućuje jedinstveno audiovizalno iskustvo, a od rujna su prikazali „David Gilmour: Live at Pompeii“ te „Black Sabbath: The End of The End“. Gradovi i CineStari u kojima u travnju možete pogledati danski nastup grupe Nick Cave & The Bad Seeds su: Zagreb (Kaptol Boutique Cinema i CineStar u Branimir centru), Rijeka, Osijek, Split u Jokeru, Mostar i Novi Sad.

‘Distant Sky’ – Nick Cave & The Bad Seeds iz Kopenhagena

Uživajte u posebnom kino iskustvu uz rock spektakl 12. travnja u 20:00 sati kad se film prikazuje u cijelom svijetu, a reprize – nema.

Ulaznice su dostupne na www.blitz-cinestar.eu ili www.kaptolcinema.hr

  • 13
    Shares

Details

Date:
12 travanj, 2018
Time:
20:00 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Kaptol Boutique Cinema
Kaptol centar
Zagreb, Hrvatska
  • 13
    Shares