Loading Events
  • This event has passed.

DJ Felver dolazi u šibensku Kuglanu

13 siječanj, 2018Jedan od najvažnijih aktera zagrebačke i hrvatske klupske scene, Felver, nastupit će sredinom siječnja u Šibeniku.

DJ Felver

Lokalnoj publici predstavit će se u Kuglani na Šubićevcu gdje će u subotu 13. siječnja biti nastavljena serija klupskih večeri elektroničke glazbe započetih krajem prošle godine u baru SunX na Ražinama svirkama Lawrence Kleina i “Stereo Pulse” programom DJ-a Dava i Omara.

Felver je na sceni dulje od 25 godina i to ne samo kao muzičar i DJ, već i kao organizator, promotor i pokretač nebrojenih glazbenih događanja s odjekom izvan granica Hrvatske. Tijekom više od četvrt stoljeća na sceni, donosio je i još klupskoj i festivalskoj publici donosi najbolje suvremene zvukove, uz stalnu prisutnost na radiju, eventima diljem hrvatske obale, kao i na nekim od najdojmljivijih kulturnih lokacija u ovom dijelu svijeta.

Na sceni ga smatraju začetnikom hrvatskog klupskog stvaralaštva i vizionarom čiji je talent posebno bio eksponiran krajem devedesetih godina, tijekom čuvenih “Stereo Studio” večeri u zagrebačkoj Tvornici. Osim što je Felvera vinuo među vodeća imena hrvatske kulturne scene i pretvorio njegovo ime u brend, taj program ugostio je mnoga legendarna imena house scene među kojima su Doc Martin, Richie Hawtin, Ian Pooley, Jeff Mills, Mr. C i veliki Dixon kojeg godinama smatraju najvećim DJ stvarateljem na planeti.

Felver je karijeru započeo Cosmic Disco noćima u zagebačkom Aquariusu, ugađajući u londonskom Fabricu i udahnjujući joj novi oblik projektom “Fuck Your Dreams, This is Heaven” u zagrebačkom klubu Masters gdje je prisutan i danas.

U Kuglani na Šubićevcu predstavit će se 13. siječnja u klupskoj noći naziva “Imaginarij” već od 23 sata navečer. Interijer će zbog nadolazećeg partya doživjeti značajne promjene te će serijom adaptacija i intervencija u prostor dobiti onaj minimalistički štih na koji je publika već navikla tijekom “Opposite” noći Lawrence Kleina i “Stereo Pulse” programa Dava i Omara u prosincu prošle godine u SunX-u.

Ograničen broj ulaznica bit će u pretprodaji od utorka 9. siječnja i moći će se po cijeni od samo 40 kuna nabaviti u Kuglani.

Details

Date:
13 siječanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kuglana – Šibenik
Šubićevac
Šibenik, Croatia (Local Name: Hrvatska)