Loading Events
  • This event has passed.

DJ Mario Kovač – zimske gadosti trash party u Vintage Industrialu

26 siječanj, 2019U subotu 26.01.2019. DJ Mario Kovač zauzima pult i priprema ‘Zimske gadosti trash party’ u Vintage Industrialu. Upad je besplatan.

  • 5
    Shares
DJ Mario Kovač – zimske gadosti trash party u Vintage Industrialu

Posljednja siječanjska subota pripada DJ-u Mariu Kovaču, koji će vam izlizati đonove sirovim plesom do ranog jutra. Kao i svaki put, Kovač nosi arsenal glazbenog oružja, kojim će vas pošteno izgađati. Dođi u Vintage 26.1. i budi Kovačeva glazbena žrtva.

Najluđi party u gradu definitino je u VIB-u u subotu 26. siječnja uz gospodina Kovača, koji vam garantira opet nenormalno dobar party kao i nekoliko posljednjih s rasplesanim klubom do fajrunta.

Mario DJ, od milja Kovač, music meister, naš disco jockey, onaj koji žari i pali, glumac, redatelj, doktor teatrologije i dramaturgije, pobrinut će isporučiti amneziju.

Kovač je poznat po svojim spektakularnim tulumima i mjuzom koja vas podsjeća na bolja vremena, a ta vremena nikad nisu pred nama, već su prošla… 😉 Osim što kirurškom preciznošću selektira najbolje od najluđeg, njemu ne manjka niti teatralnosti za vrijeme doktorske glazbene selekcije.

Upravo takav party želite i to onda kad svi misle da spavate doma, a vi uživate uz najveće hitove svih vremena svemira. Pop, dance, rock i sve trash kategorije koje je glazba ponudila i to do 5:00 sati ujutro.

Ako vam zabava i ples do iznemoglosti nisu strani, Savska 160 u subotu 26. siječnja, idealna je destinacija za vas.

  • 5
    Shares

Details

Date:
26 siječanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 5
    Shares