Loading Events
  • This event has passed.

Dječaci i Krankšvester u Tvornici kulture

14 travanj, 2012Dječaci u Velikom pogonu Tvornice kulture 14. travnja pripremaju najveći samostalni koncert u karijeri. Cijena ulaznice 45 kuna, a na dan koncerta 60 kuna.

Dječaci

Nakon što su dva dana nakon izlaska rasprodali prvu nakladu novog albuma “Istina”, nekoliko rasprodanih koncerata u Splitu, Zadru i Rijeci te dva rasprodana koncerta u Zagrebu – splitski Dječaci vraćaju se u Zagreb kako bi u Velikom pogonu Tvornice Kulture održali svoj do sada najveći samostalni koncert.

Članovi Dječaka su: Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Sivo (repa) i Zondo (repa i radi glazbu) + šira familija dječaka od koje posebno treba istaknuti Predsjednika Dječaka (predsjedava). Grupa je osnovana 2005 godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.

Kao predgrupa nastupiti će osječkiporno-rap tandem Krankšvester (3ki Stil i Sett) koji se vraća u Tvornicu tri mjeseca nakon što je razorio Mali pogon. Još jednom će prezentirali svoje prljave, iskrene i brutalne stihove, inspirirane beatove te zagrijati atmosferu pred skori izlazak drugog albuma.

Saznajte više:

Dječaci ‘Istina’ – u čemu je štos?

Dječaci u KSET-u – prvi hrvatski trijumvirat

Details

Date:
14 travanj, 2012
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map