Loading Events
  • This event has passed.

Dječaci u Velikom pogonu Tvornice kulture

6 prosinac, 2013Splitska hip hop trojka Dječaci nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak, 6. prosinca.

Dječaci

Rasprodana prva naklada novog albuma “Istina” u samo dva dana, zatim nekoliko rasprodanih koncerata u Splitu, Zadru i Rijeci te čak tri rasprodana koncerta u Zagrebu, nastupi na svim većim regionalnim festivalima ( Terraneo, EXIT, Regius, ) – splitski Dječaci vraćaju se Veliki pogon Tvornice Kulture na ‘mjesto zločina’, gdje su održali svoj prvi najveći samostalni koncert.

Članovi Dječaka su: Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Sivo (repa) i Zondo (repa i radi glazbu) + šira familija dječaka od koje posebno treba istaknuti Predsjednika Dječaka (presjedava). Grupa je osnovana 2005 godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.

Njihov debitantski album “Drama” osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu za hip hop album godine. Singlovi sa drugog albuma “Dalmacija” i “Lovrinac” postali su hitovi, a video za Dalmaciju je premašio tri milijuna gledanja na Youtubeu. 
Nedavno su izbacili i novi singl “Zoni ti si lud”.

Warm Up Party
U petak, 25. listopada u sklopu program In Da Klub u Klub.-u, Pavlja Hatza 16 Vojko Vrućina iz Dječaka odvrtit će DJ set. Na istom partyju podjelit će se 3×2 ulaznice za koncert Dječaka i objaviti predgrupa.

Ulaznice u pretprodaji iznose 45 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 60 kuna.

Details

Date:
6 prosinac, 2013
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map