Loading Events
  • This event has passed.

‘Dnevnik Facebook idiota’ i ‘Zvižduk s Fejsbukovca’ – dvostruka književna promocija u Booksi

30 listopad, 2015Promocije književnih djela, nedjela pa i zlodjela, ne događaju se nekom drugom. One se događaju baš Anđelu Jurkasu i Denisu Giljeviću. Promocije se ne događaju niti negdje drugdje. One se događaju u Booksi, 30. listopada u 19 sati, kada će A.J. predstaviti ‘Dnevnik Facebook idiota’, a D.G. ‘Zvižduk s Fejsbukovca’.

Dvostruka književna promocija u Booksi
Dvostruka književna promocija u Booksi

Dnevniku Facebook idiota Anđela Jurkasa, originalnoj i bastardnoj formi publicistike i proze te prvoj hrvatskoj interaktivnoj knjizi u dva medija koja će konceptualno dok je vijeka i Facebooka ostati nezavršenim djelom, put utire pjesma Dnevnik Facebook idiota koju možete poslušati te maznuti za svoju dušu, ali i empetri plejer. Gdje? Ovdje!

 

“Dnevnik Facebook idiota” osmi je samostalni knjiški komad Anđela Jurkasa u zadnjih 5 ljeta. I dođe kako prva rvacka interaktivna knjiga. Neki bastard publicistike i proze. U čemu je tajna koga zainteresira vidjet će. Nakon limited editiona lanjskoga koje je dobilo svojih stotinjak vlasnika, ovo upgrade izdanje dođe kao prvi ovdašnji naslov koji će biti plasiran kombinacijom na dva medija i čiji se daljnji nastanak i razvoj može pratiti ovdje baš tu i tu. Dakle, knjiga ima svojih stotinjak fiksnih stranica na jednom mediju, a sve ostalo bila je i bit će živa riječ na Facebooku.

 

“Zvižduk s Fejsbukovca” treći je samostalni (ob)literarni izlazak Denisa Giljevića u disko klub književnika koji više pate od forme, a manje paze na sadržaj, drugi pod visokim pokroviteljstvom Džaba the fARTa, tajnog društva za poticanje, provedbu i promicanje besplatnih krekreativnih kerefekalija i sprdARTčina.

Venue

Booksa
Zagreb, Hrvatska + Google Map