Loading Events
  • This event has passed.

Doček Nove godine u zagrebačkoj Jabuci uz ’80’s New Years Party’ i ‘Fiju briju’ repriza

31 prosinac, 2015Najdugovječnijii zagrebački rock klub Jabuka, i ove godine organizira novogodišnji tulum koji će početi31. prosinca u 22, a završiti kad oni najuporniji odustanu.

Doček Nove 2016 u Jabuci
Doček Nove 2016 u Jabuci

Ove godine tema će biti zlatne osamdesete ali na „jabučarski“ način i to sve povodom 35. godišnjice novog vala tj. new wave. Ta glazba je obilježila osamdesete u klubu Jabuka koji je u to vrijeme bio najbitniji i najjači klub za alternativnu scenu u Zagrebu, a i mnogo šire. Za glazbu će na novogodišnjem partiju biti zaduženi jabučarski resident dj Tomi Phantasma koji je poznat po svojim največim 80’s Partiju na ovim prostorima, ujedno i sudionik scene od samog početka osamdesetih dok će mu kao pomoć uskočiti njegov dugogodišnji pratioc dj Sasha The Cult. Dočekajte Novu u Jabuci vratite se vremeplovom u zlatne osamdesete.

 

Na repertoaru će tako biti 80’s hitovi grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, The Cure, Gang Of Four, Human League, Ultravox, Soft Cell, New Order, OMD, David Bowie, The Cult, Sisters Of Mercy, Siouxsie & The Banshees, The Smiths, Violent Femmes, Iggy Pop, Billy Idol, Blondie, The Stranglers, Video Sex, Boa, Laibach, Front 242, DAF, Nitzer Ebb, Pixies, Nick Cave, EKV, Joy Division, Bauhaus, Talking Heads, The B 52’s, Killing Joke, Jesus & Mary Chain, Dead Kennedys, Ramones, The Cramps, The Clash, Madness, The Jam,….. kao i noviji bandovi koji „furaju“ 80’s stil; Heroes Del Silencio, Placebo, Editors, White Lies, Nine Inch Nails, Marilyn Manson, Garbage, London After Midnight, Killers, Love Amongst Ruin…

 

Na ulazu će vas dočekati welcome drink po izboru, u klubu grickalice kroz cijelu noć, a čeka vas i tradicionalni Stivov vatromet koji će se lansirati na terasi kluba točno u ponoć, kako bi i oni najveseliji skužili kad da čestitaju „Novu“ ekipi.

 

Ulaznice za Novu po cijeni od 70 kn su u prodaji u Dirty Old Shopu – Tratinska 18 i Dallas Music Shopu – Tkalčićeva 7 i u Jabuci i to 24., 25. i 26. prosinca u radno vrijeme kluba od 23 do 05 sati. Broj ulaznica limitiran da se izbjegne gužva (kao za Halloween), tako da požurite sa kupnjom. Ako ostane ulaznica će se moći kupiti na sam doček u klubu od 22 sata.

 

Fiju briju repriza
Fiju briju repriza

Repriza novogodišnje proslave na redu je u petak 1. siječnja i legendarnim programom „Fiju Briju“ koji je žario i palio Jabukom u devedesetima Čak će i Stiv odraditi svoj DJ set, a pomoći će mu dj Sasha The Cult i Tomi Phantasma. Na progarmu će bit “remasterizirana” verzija „Fiju Briju“ sa bonusima i nekim novim uracima pa ćete tako moći reprizirat novu uz buku gitara i bendove poput The Cult, Janes Addiction, Majke, Iggy Pop & The Stooges, Fugazy, Red Hot Chilly Pepers, Rage Against the Machine, Guano Apes, Dead Kennedys, The Cramps, Ramones, Beastie Boys, Motorhead, Arctic Monkeys, Alice In Cahains, Soundgarden, Faith No More, Let 3, KUD Idijoti, Diciplina Kičme, Mano Negro, Beck, Pixies, Jesus & Mary Chain, The Sisters Of Mercy, The Clash, Kawasaki 3P, Misfits, AC/DC, Metallica, Sex Pistols, Black Keys, Franz Ferdinand, Bathole Surfers, Revolting Cocks, White Stripes, Killers, Nirvana, Mudhoney, Prodigy…

 

Program počinje u 23 sata, a upad je besplatan i happy hour do ponoći, dok će se nakon ponoći ulaz naplaćivati 20 kn.

Details

Start:
31 prosinac, 2015 u 22:00
End:
1 siječanj, 2016 u 23:55
Cost:
Kn20 – Kn70
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Jabuka
Zagreb, Hrvatska + Google Map