Loading Events
  • This event has passed.

Doček Nove godine u zagrebačkoj Jabuci

31 prosinac, 2014Najdugovječnijii zagrebački rock klub Jabuka, koji će za koju godinu slavit zlatni pir i ove godine organizira novogodišnji tulum koji će početi 31. prosinca u 22:00 sati, a završiti kad oni najuporniji odu doma.

Doček Nove godine u zagrebačkoj Jabuci
Doček Nove godine u zagrebačkoj Jabuci

Dočeci Nove u Jabuci obično se prepričavaju cijeli siječanj – bilo da se morate nekome ispričati ili rekonstruirati večer od dijelova kojih se baš ne sjećate najbolje, do prepričavanja koga ste sve vidjeli nakon toliko godina i kako se već jako dugo niste tako proveli, prisjećajući se ludih zgoda iz vaših jabučarskih dana.

 

Na ulazu će vas dočekati piće dobrodošlice, a unutra hrpu poznate ekipe koje niste vidjeli sto godina. Za mjuzu će pove godine bit zaduženi poznati zagrebački alter dj Tomi Phanatsma i Davor Viduka – Kojot (gitarist Kawasaki 3P) koji će vrtit sve tipične jabučarske veselice od osamdesetih do danas pa će tako na reperuaru biti tipičnih jabučarskih ejtisa oliti Depeche Mode, Simple Minds, Ultarvox!, The Stranglers, Human League, Gang Of Four, New Order, Video Sex, Soft Cell, OMD, David Bowie, Blondie, Billy Idol,…., preko Dark Sidea i The Sisters Of Mercy, Siouxsie, The Cure, Front 242, Nitzer Ebb, Laibach, Mizar, Bauhaus, Joy Division, Nick Cavea, Pixies, EKV, The Smiths, The Cult, Placebo, Editors, Marilyn Mansona, Rammstein,…. do Raw Powera i Iggy Popa, Ramones, Sex Pistols, The Clash, Madness, Specials, Dead Kennedys, Misfits, The Cramps, Rage Against The Machine, Red Hot Chilly Peppers, Mano Chao, White Stripes, Franz Ferdinand, Balck Keys, Rob Zombie, Prodigy, a biti će tu i domačica koje se vežu uz Jabuku a to su … te pokoje novogodišnje iznenađenje.
Klub je pripremio grickalice za cijelu noć, a čeka vas i tradicionalni Stivov vatromet koji će se lansirati na terasi kluba točno u ponoć, kako bi i oni najveseliji skužili kad da čestitaju ekipi.

 

Cijena ulaznice iznosi 70 kuna i mogu se kupiti na blagajni Jabuke u petak i subotu 19. i 20. te 26. i 27. prosinca od 23:00 sata, te na sam doček od 22:00 sata.

 

Details

Date:
31 prosinac, 2014
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
Kn70
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Jabuka
Zagreb, Hrvatska + Google Map