Loading Events
  • This event has passed.

Đorđe Balašević u Areni Zagreb

26 prosinac, 2019Đorđe Balašević dolazi na već tradicionalno koncertno druženje sa zagrebačkom publikom 26. prosinca u Arenu Zagreb.

Đorđe Balašević u Areni Zagreb

Nakon prepune pulske Arene ovog ljeta, publika širom Hrvatske ima priliku za novo druženje s najvećim romantičarom ovih prostora. Sve upućuje na to da će koncert biti, kao i svi njegovi do sada, rasprodan, i to puno ranije od samog datuma događanja.

U dva dana prodano je pola kapacitete Arene, pa se očekuje da će i ovaj nastup biti brzo rasprodan.

Ulaznice se mogu kupiti fizički na prodajnim mjestima Ticketshopa te online na www.ticketshop.hr.
https://www.ticketshop.hr/hr/e/ore-balasevic-arena-zagreb-26122019/2670/

Cijene ulaznica su sljedeće:

Donje Tribine – 220 kn
Gornje Tribine – 180 kn
Parter – 150 kn
Lože – 800 kn

Važne informacije: ulaznice koje su kupljene online prilikom ulaska u Arenu Zagreb moraju biti isprintane na A4 bijelom papiru i presavinute po označenim mjestima kako bi ih se moglo očitati na ulaznim tripodima Arene Zagreb.

U skladu s odlukom organizatora, sve osobe s invaliditetom u kolicima imaju gratis ulaznicu za mjesta koja su predviđena za osobe u kolicima, dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice za mjesta koja su pored mjesta za osobe u kolicima.

Ulaznice za osobe s invaliditetom se mogu podignuti na jednom od ticketshop fizičkih prodajnih mjesta, uz obavezno slanje potvrde o invaliditetu te ime i prezime osobe koja će preuzeti gratis ulaznicu na mail [email protected]

Popis prodajnih mjesta provjerite ovdje. 

Details

Date:
26 prosinac, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
150kn – 800kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Arena Zagreb
Zagreb,