Loading Events
  • This event has passed.

Dubioza hommageom ‘Za Beograd’ najavljuje najveći samostalni koncert

5 travanj, 2014Balkan-ska-punk-dub grupa Dubioza kolektiv priredila je svojevrsni hommage kultnom filmu ‘Ko to tamo peva’ snimivši svoju kratku jutjub verziju legendarne pesme ‘Za Beograd’, povodom koncerta koji će održati u Beogradu 5. travnja u Kombank areni.

Dubioza kolektiv 'Za Beograd'

Ako se nekad išlo “Za Beograd, s’ firmom Krstić”, danas Dubioza kolektiv sa sve harmonikom i drombuljama, u prizoru potpuno u duhu crnohumornog filma reditelja Slobodan Šijana, poručuju “Za Beograd, s Dubiozom…”

Dubioza kolektiv potvrdit će tako status trenutno jednog od najznačajnijih muzičkih imena regije, svojim do sada najveći samostalnim koncertom u karijeri koji će održati 5. travnja u Kombank areni u Beogradu, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Angažirani bosansko-hercegovački sastav zadnjih  godina osvojio je publiku u regiji sa nekoliko zapaženih albuma i brojnim hitovima kao što su “Kažu”, “Blam”, “Firma ilegal”, “Balkan Funk”, “Marijuana”, “Kokuz”… žestoko kritizirajući u svojim tekstovima postratno korumpirano društvo u kojem vladaju nacionalizam, negativna selekcija i nepravda, istovremeno boreći se za slobodu, ravnopravnost i pravedan društveni poredak.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CwyenYq78IE[/youtube]

“U zadnje vrijeme često mijenjamo koncertni set, tako da ne znamo šta ćemo tačno svirati u Beogradu za par mjeseci. Sigurno je da ćemo se truditi da uglavimo što više pjesama sa posljednjeg albuma “Apsurdistan”. Što se tiče gostiju na koncertu, ni to se nikada ne zna do samog koncerta. Obično pozovemo sve naše prijatelje sa kojima smo snimali, pa bujrum, ko se pojavi”, navode iz Dubioze.

U prodaji se može naći nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posjetioca.

“Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo”, poručuje Dubioza kolektiv.

Stoga evo podataka i za sve one koji se i iz Hrvatske spremaju na najveći samostalni koncert Dubioza kolektiva u beogradskoj Areni.

U tom duhu svi zaniteresirani mogu kupiti ulaznice u sljedećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter “Recesija” – 1.000 dinara.

Grupna karta za parter “Kolektivna dubioza” – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam dolazi besplatno! “Kolektivna dubioza” može se kupiti od 20. siječnja radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u Long Playu (Majke Jevrosime 42/19) u Beogradu.

Karta za tribine (Nivo 200) “Tranzicija” – 1.250 dinara.

Fan pit karta “Walter” – 1.500 dinara.

Karta za VIP ložu “Making Money” – 4.000 dinara.

Details

Date:
5 travanj, 2014
Cost:
1000kn – 4000kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Kombank arena
Beograd, Yugoslavia + Google Map