Loading Events
  • This event has passed.

Dubzilla dolazi u AKC Mediku

27 lipanj, 2014Zagrebački Seasplash launch party održat će se 27. lipnja u Akc Medika. U zajedničkoj organizaciji, Attack i Trip to Zion dovode bend Dubzilla iz Slovenije.

Dubzilla

Na 12. Seasplashu, jednom od najdugovječnijih domaćih festivala, koji se ove godine održava od 17. do 21. srpnja, nastupit će Asian Dub Foundation, Brain Damage meets Vibronics, Gentleman’s Dub Club, Bad Copy, Abassi Hi Power, Kandžija i Gole žene, Brain Holidays, Jamalski feat Jah Billah, Egoless i brojni drugi strani i domaći izvođači i soundsystemi…

Dubzilla je slovenski sastav koji miješa dub reggae zvuk s elektronikom, rockom, hip hopom, post rockom i tradicionalnom narodnom glazbom. Svoj prvi album „Dubzilla“ su izdali 2011. za izdavačku kuću ljubljanskog Radio Študenta. Na Seasplashu smo ih imali prilike gledali čak dva puta, a na zagrebački Seasplash festival launch party dolaze predstaviti svoj drugi album “Dub Naturalis” izdan za istog izdavača.

Prilikom kupnje ulaznice za launch party posjetitelji ulaze u bubanj za izvlačenje u kojem se dijele dvije ulaznice za 12. Seasplash festival, a iste će na blagajni biti dostupne po povoljnijoj cijeni od 250,00 kuna.

Donacija na ulazu: 25 kuna.

Saznajte više: Dubzilla ‘Dub Naturalis’ – filmofilska dub čitanka

Details

Date:
27 lipanj, 2014
Cost:
25kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

AKC Medika
Zagreb, Hrvatska + Google Map