Loading Events
  • This event has passed.

Dućan ploča PDV otvara svoja vrata

30 srpanj, 2016U sklopu nedavno otvorenog konceptualnog prostora Pločnik, na prvom katu će se nalaziti dućan ploča PDV sa raznim pratećim arsenalom vezanog uz vinilnu kulturu i DJ opremu. Dućan se otvara u subotu, 30. srpnja u 18:00 sati na adresi Međimurska 21, Zagreb. Od šarolikih žanrova, te izvođača u ponudi iz punk, HC, dub, reggae, rock, techno, house, bass i srodnih kretanja, zasigurno će se naći ponešto za zadovoljavanje ukusa svih audiofilnih uživatelja.

PDV Records otvara svoj prvi dućan u Zagrebu
PDV Records otvara svoj prvi dućan u Zagrebu

Uz izdavaštvo PDV se bavi i proizvodnjom kvalitetnog merchandisea za bendove/izvođače poput Elemental, ABOP, Radikal Dub Kolektiv, Filip Motovunski, Fakofbolan, Stonebride itd., kao i festivale Seasplash, Outlook, Dimensions i Slurp!. Asortiman u rasponu od kratkih ili dugih majica, hoodiea do potkošulja, torbi, kapa i sl. Kao distributeri etiketa s kojima dijele zajedničku frekvenciju, kroz razne PDV aktivnosti nastavlja se dalje suradnju s novima. Također, na dan otvorena daje se 10% popusta kupcima na artikle iz PDV asortimana prilikom otvorenja dućana. Za atmosferu će biti zadužen kućni tim kojeg čine: DJ Metniga, DJ 6×6 i DJ Sticky Steps.

 

U svojih par godina aktivnog djelovanja PDV se kao mlada, nezavisna, te agilna etiketa uvijek držala postulata da se kvalitetna glazba i uloženi trud uvijek na neki način vrate. Dosad 15 objavljenih vinilnih, uz CD i digitalna izdanja kao i još planiranih u budućnosti samo su dodatna motivacija koja daje vjetar u leđa da se nastavi raditi još kvalitetnije. Pogotovo ako se  uzme u obzir zasad objavljene izvođače, one koji će to tek postati i šarene žanrove u kojima djeluju.

Details

Date:
30 srpanj, 2016
Time:
18:00 - 20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Pločnik
Međimurska 21
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map