Loading Events
  • This event has passed.

Dug pokreće svijet – Montažstroj poziva na tribinu u ZKM

11 veljača, 2016Što pokreće svijet? Kolektiv MONTAЖ$TROJ i Zagrebačko kazalište mladih vas pozivaju na tribinu o dugovima 11. veljače 2016. godine s početkom u 18 sati i 30 minuta.

Dug pokreće svijet - Montažstroj
Dug pokreće svijet – Montažstroj

U trenutku kada je stvoren zakonski okvir za poboljšanje ekonomske situacije korisnika kredita s valutnom klauzulom u švicarskom franku, javni dug postaje dominantnom temom dnevnopolitičke retorike. Tribina ‘Dug pokreće svijet!’ otvorit će prostor za polemiku o našim individualnim i kolektivnim dugovima, o posljedicama dužništva na sudbine građana i na perspektivu razvoja našega društva.

 

Na tribini će govoriti: Sandra Benčić – Centar za mirovne studije, Davor Huić – izvršni direktor udruge poreznih obveznika Lipa, Goran Jeras – upravitelj Zadruge za etično financiranje i Petra Rodik – docentica na Odsjeku za sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Tribinu će moderirati novinarka Ivana Dragićević.

 

Kolektiv Montažstroj i Zagrebačko kazalište mladih pozivaju vas da sudjelujete na tribini koja će se održati u dvorani Miška Polanca Zagrebačkog kazališta mladih 11. veljače 2016. godine s početkom u 18 sati i 30 minuta. Tribina “Dug pokreće svijet!” dio je procesa nastanka kazališne predstave “Crna knjiga” redatelja Boruta Šeparovića, u koprodukciji Zagrebačkog kazališta mladih i Montažstroja. Predstava “Crna knjiga” bit će premijerno izvedena 11. ožujka 2016. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Details

Date:
11 veljača, 2016
Time:
18:30 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

ZKM
Zagreb, Hrvatska + Google Map