Loading Events
  • This event has passed.

Dukat – Stray Dogg u KSET-u

25 listopad, 2016Dukat – Stray Dogg, tj. Dušan Strajnić iz poznatog i utjecajnog beogradskog benda Stray Dogg nastupit će u utorak 25. listopada po prvi put u KSET-u.

Dukat - Stray Dogg
Dukat – Stray Dogg

Počevši kao akustični lo-finjak, kantautor Dušan Strajnić – Dukat okupio je bend koji je u vrlo kratkom vremenu izgradio kultni status nositelja Beogradske scene i jednog od prepoznatljivih imena novog americana vala. Bend izdvaja prepoznatljiv melankoličan indie-folk prizvuk koji svoj korijen vuče iz Dukatovog glasa i tekstova.

 

2011. Izbacili su prvi album „Almost“ te već godinu dana kasnije i drugi pod imenom „Fire’s never wrong“. 2015. izašao je i treći album „Come along wind“ koji je privukao veliku pažnju i doživio promociju u Hrvatskoj uz rasprodanu malu dvoranu KD Vatroslav Lisinski. Stray Dogg, osim što je svirao na značajnijim festivalima regije i rasprodanom KD Vatroslav Lisinski, može se pohvaliti i suradnjom sa Devendrom Banhart na pjesmi „Time“. U Zagrebu je svirao nekoliko puta i već postao miljenikom domaće publike. Uz sve to organizira i „Americana night festival“ u Beogradu koji je ovog lipnja doživio svoje 4. izdanje.

 

Ulaznice će za ovu predivnu večer u KSET-u biti u pretprodaji po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 50 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Details

Date:
25 listopad, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn40 – Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map