Loading Events
  • This event has passed.

Dvodnevni Gin Garden of good and evil u Vintage Industrialu

20 srpanj, 2018U tematskim večerima u Vintage Industrialu u Ljetnom vrtu će tako u petak 20. srpnja nastupiti Lu Jakelić i Mario Moašković, a u subotu 21. srpnja Branko Bogunović Piff i Mladen Rakas.

  • 1
    Share
Dvodnevni Gin Garden of good and evil u Vintage Industrialu

Vintage Industrial Bar priprema dva dana gin akcijskih cijena u tematskim glazbenim večerima nazvanim ‘Gin Garden of good and evil’

U petak 20. srpnja nastupaju Lu Jakelić & Mario Tomašković (sviraju od JohnaMayera, do Princea, Chrisa Isacka, Pearl Jam, Amy, R.E.M-a…)

Lu Jakelić mlada je hrvatska glazbenica čija popularnost naglo raste nakon uspješnih interpretacija autorskih pjesama, te obrada stranih i domaćih autora. Uz pjevanje, piše autorsku glazbu na hrvatskom i engleskom jeziku, svira klavir i gitaru, glumila je, plesala i pjevala u zagrebačkom kazalištu Komedija te unutar škole Husar&Tomčić u mjuziklima i autorskim produkcijama. Povremeni je član akustičnog blues tria Hard To Thrill, a pisala je partiture za mjuzikle, kao i za glazbene zagrebačke festivale.

U subotu 21. srpnja nastupaju Branko Bogunović Piff & Mladen Rakas.

Slikar i glazbenik Branko Bogunović Piff rođen je 1952. Glazbom se bavi dugi niz godina. Djelovao je kao crtač u Zagreb filmu, a samostalne slikarske izložbe priređuje i danas. Kao studijski glazbenik od 1980. do 2000. godine sudjelovao je na više od 300 albuma raznih izvođača. Bio je stalni član sastava Plava trava zaborava, Animatori i Drugi način. Posljednjih godina nastupa kao solist sa gitarističkim recitalom Crossover Guitar, te u pratnji Zdenke Kovačiček. U pripremi je njegov drugi samostalni album instrumentalne glazbe.

Piffu će se na mikrofonu priključiti Mladen Rakas, vokal benda Caracas.

Ulaz je besplatan.

  • 1
    Share

Details

Start:
20 srpanj, 2018 u 20:00
End:
21 srpanj, 2018 u 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 1
    Share