Loading Events
  • This event has passed.

E-Play predstavljaju novi album u Zagrebu, Rijeci i Splitu

5 prosinac, 2014Beogradski sastav E-Play, koji uspešno djeluje više od deset godina, odlučio je svoj četvrti studijski album ‘Obični ljudi’ predstaviti hrvatskoj publici uživo na koncertnoj promociji u zagrebačkom Klub.-u 5. prosinca, dan kasnije u riječkom Klub.-u, a dogodine 28. veljače i u splitskom Legends Baru. Album ‘Obični ljudi’ ujedno je prvi koji je u izdanju Aquarius Recordsa objavljen i na hrvatskom tržištu.

E-Play
E-Play

Bend je krajem 2012. godine objavio singl “Hiljadu ljudi” i tom pjesmom najavio pravac u kome će se kretati album “Obični ljudi”. Nakon toga uslijedili su singlovi “Iluzija” sa Matijom Dedićem, “Ljubica” i “Divan dan”. Od sastava E-play očekivalo se sve samo ne upliv u jazz. Međutim, uz gostovanje Matije Dedića, oni su pokazali da mogu na vrlo simpatičan način spojiti dvije vrlo različite stvari. Upravo zbog toga pjesma “Iluzija” je pobrala simpatije slušatelja. Dok je pjesma “Ljubica” bila samo još jedna potvrda starim fanovima da E-play definitivno vlada na terenu žustre energije i jasno izraženog stava, pjesma “Divan dan” je definitivno najveći hit na albumu. Na cijelom albumu Majine unikatne bas dionice ispratio je dobro poznati bubnjar Trut, dok je gitare potpisao Danilo Nikodinovski.

 

“Pozivamo sve naše fanove da dođu na koncertnu promociju gdje će prvi put uživo čuti neke od naših novih pjesama. Dugo nismo svirali u Zagrebu i baš smo se zaželjeli hrvatske publike. Nadamo se da će im se novi album svidjeti!”, kazala je frontmenica Maja Cvetković.

 

Details

Start:
5 prosinac, 2014 u 21:00
End:
6 prosinac, 2014 u 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Klub.
Zagreb, Hrvatska + Google Map