Loading Events
  • This event has passed.

Eddie Izzard dolazi u Zagreb

15 travanj, 2019Eddie se u nadolazećoj godini sprema osvojiti svijet svojom novom međunarodnom komičarskom turnejom ‘Wunderbar’ i za ponedjeljak, 15. travnja u 20 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog najavljuje svoj novi susret s hrvatskom stand-up publikom.

  • 16
    Shares
Eddie Izzard (Foto: promo)

Prije pet godina s komičarskom turnejom „Force Majeure” Izzard je nastupio u Zagrebu, Osijeku i Dubrovniku, postavši tako prvo veliko ime svjetske stand up scene koje je kročilo u Hrvatsku. Bio je to prvi stand up nastup u Lisinskom koji je rasprodan u samo tjedan dana. Turneja „ Force Majeure” ušla je u komičarsku povijest obuhvativši 45 zemalja svijeta, uključujući svih 50 država SAD-a i „progovorivši” četiri jezika, postavši tako najobuhvatnijom komičarskom predstavom ikada.

Eddie se vraća se korijenima s novim showom koji razvija njegov jedinstven, totalno nestvaran pogled na život, ljubav, povijest i teoriju svemira. „Wunderbar” je svoj život započeo u „La Nouvelle Seine”, plutajućem kazalištu na istoimenoj pariškoj rijeci, gdje je počeo smišljati predstavu najprije na francuskom. Bruseći je potom na turneji u nekoliko država, Eddie se zadržao u Berlinu, izvodeći predstavu na njemačkom jeziku. Sada, nakon što ga je usavršio i na engleskom, EDDIE je konačno spreman podijeliti „Wunderbar” sa svijetom.

„Približava se vrijeme kad ću na kratko morati otići kako bih se bavio politikom. No prije nego što to napravim, želim publici širom svijeta pružiti najbolji stand-up – naročito u vrijeme Brexit-mržnje i Trump-mržnje. Moj novi show govori o svemu – od ljudi tijekom posljednjih 100.000 godina preko pasa koji govore do životinja superheroja. Jedva čekam doći i vidjeti vas ponovo!” – Eddie Izzard.

Eddie Izzard se ubraja u najcjenjenije svjetske komičare. Izvodio je rasprodane predstave po cijelom svijetu – od Shanghaia do Mumbaija, uključujući i noći u Madison Square Gardenu i Hollywood Bowlu. Osim na pozornici moguće ga je vidjeti i u brojnim filmovima („Ocean’ 12″, „Ocean’s 13″, „Mystery Men”, „Shadow of the Vampire”, „The Chronicles of Narnia: Prince Caspian” i dr.) i TV serijama.

Show može sadržavati eksplicitan i maštovit jezik, a izvodi se na engleskom.

Ulaznice potražite po cijenama 260 / 230 i 180 kn na Ulaznice.hr, Aquarius Music Shopu, na blagajni Lisinskog i ostalim prodajnim mjestima iz sustava Ulaznice.hr.

  • 16
    Shares

Details

Date:
15 travnja
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
180kn – 260kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

KD Vatroslav Lisinski
Zagreb,
  • 16
    Shares