Loading Events
  • This event has passed.

Egypt i Hrmülja u Vintage Industrial Baru

12 srpanj, 2017Nešto malo više od godinu dana kada su premijerno nastupili u sklopu festivala ‘Massive Infection’, stoner/dom trojac Egypt će se ponovno ukazati na stageu Vintage Inustriala, a ovaj put će im podršku dati odličan stoner bend Hrmülja iz Ludbrega – srijeda, 12. lipnja.

Egypt i Hrmülja u Vintage Industrial Baru
Egypt i Hrmülja u Vintage Industrial Baru

Godine 2015. Egypt su izbacili album “Endless Flight” koji se tada ušuljao na liste najboljih stoner albuma godine. Bend aktivno djeluje od 2003. godine, a formirani su u Fargu smještenom u North Dakoti. Sveukupno iza sebe imaju: tri studijska albuma, od čega je posljednji Cracks and Lines koji će premijerno i predstaviti zagrebačkoj publici.

 

Hrmülja djeluju u ludbreškom podzemlju od 2013. godine i ubrzo se rađaju skladbe pomalo neodređenog žanra sa stonerskim utjecajem i metalnim zvukom. Nakon nekoliko godina izdaju singl, zatim prolaze kroz razdoblje promjene prvotne postave i grade sinergiju između članova. Četveročlani sastav s tri Ludbrežana i jednim Varaždincem dobiva novi zvuk, nastaju nove pjesme i bend uskoro kreće sa snimanjem albuma.

 

Ulaznice: 35/45 kuna, pretprodaja: Vintage Industrial & Kavez (Savska 160) i Dirty Old Shop (Tratinska 18).

Details

Date:
12 srpanj, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn35 – Kn45
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map