Loading Events
  • This event has passed.

Elemental na Akustici: XOXO Session

4 prosinac, 2018U fazi priprema za dvodnevni koncertni spektakl u zagrebačkoj Tvornici kulture, skupina Elemental priredit će još jedno glazbeno iznenađenje – u utorak 4. prosinca u glazbenoj knjižari Rockmark će u sklopu koncertnog serijala “Akustika” održati intiman koncert i druženje s fanovima.

  • 2
    Shares
Elemental (foto: promo)

Dvadeset godina rada stoji iza skupine Elemental, a upravo tu jubilarnu brojku obilježavaju tijekom čitave 2018. Uz niz koncerata u regiji, slavlje su obilježili i objavom novog singla “Nešto glasno”, biografijom “Sve, samo ne romantika”, a vrhunac slijedi 14. i 15. prosinca u Zagrebu, kroz dvodnevni “XOXO” koncertni spektakl u Tvornici kulture.

Kao zagrijavanje za dvodnevno slavlje u Tvornici, u utorak, 4. prosinca će u zagrebačkom Rockmarku održati specijalni “Akustika: Elemental XOXO Session”, zamišljen kao glazbeno druženje s fanovima, s naglaskom na prigodnu svirku intimnog karaktera. Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Ovo druženje će obuhvatiti i potpisivanje njihove netom objavljene biografije “Sve, samo ne romantika” autora Marka Podruga. Kako je već otkriveno, riječ je o knjizi koja kroz 256 stranica odgovara na brojna pitanja vezana uz Elemental, a dijelom daje i uvid u nastajanje hrvatske hip-hop scene 1990-ih.

Sasvim prigodno, posjetitelji Rockmarka će taj dan – 4. prosinca, tijekom promocije i druženja sa skupinom Elemental u razdoblju od 18 do 20 sati, knjigu moći kupiti po povoljnijoj cijeni. U tom istom periodu i na istom mjestu, po povoljnijoj cijeni će biti dostupne i ulaznice za Elementalove koncerte u Tvornici kulture – dnevne ulaznice će se umjesto 70 Kn moći kupiti po cijeni od 60 Kn.

Početak Akustike uz Elemental je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

  • 2
    Shares

Details

Date:
4 prosinac, 2018
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Rockmark
  • 2
    Shares