Loading Events
  • This event has passed.

Elemental slavi izlazak albuma ‘Tijelo’ u Vinylu

22 veljača, 2016Mnogo je povoda za slavlje u redovima Elementala. Naime, za nekoliko dana u prodaju kreće novi album ‘Tijelo’, nominirani su za dvije nagrade Porin, koncertom u Domu Sporotova (5.3.) slave 18 godina rada, a singl ‘Sve je moje tuđe’ već pet mjeseci uspješno odjekuje radijskim eterom.

Elemental 'Tijelo'
Elemental ‘Tijelo’

Sedmi album grupe Elemental zvat će se “Tijelo”. Slučajno, ali i simbolično, album koji izdaju u 18. godini benda sadržava 18 pjesama, a objavit će ga u obliku dvostrukog CD-a. Iako su od prošlog albuma napravili mnogo više pjesama, ovih 18 zaslužilo je da ih se i službeno objavi. Među 18 novih pjesama dvije su već poznate – superuspješni singlovi “Goli i bosi ” te “Sve je moje tuđe”.

 

Izlazak albuma Elemental će proslaviti u Vinyl baru u ponedjeljak 22. veljače od 18 sati.

 

Pozvani su svi prijatelji, suradnici i fanovi benda na zajedničko preslušavanje novog albuma. Elemental je pripremio razna iznenađenja, poklone i tortu, a novi album “Tijelo” moći će se kupiti po promotivnoj cijeni.

 

Samo desetak dana poslije, Elemental čeka jedan od najbitnijih trenutaka u koncertnoj karijeri – nastup u maloj dvorani Doma sportova!
Na krilima novog albuma i uz potporu najvećih hitova u 18 godina karijere, bend će po prvi put samostalno nastupiti u ovoj zagrebačkoj dvorani.
Koncert će se održati u subotu, 5. ožujka, a kao gosti na koncertu nastupit će Marčelo uz Napeti Quintet i Sassja. Ulaznice su u prodaji po 65 kuna.

 

Sve novosti oko Elementala lijepo zaokružuje zadnja vijest – prije nekoliko dana za svoj rad dobili su priznanje struke i dvije nominacije za nagradu Porin. Pjesma “Goli i bosi” nominirana je u kategoriji “Pjesma godine” i kao “Najbolja izvedba grupe s vokalom”.

Details

Date:
22 veljača, 2016
Time:
18:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vinyl
Bogovićeva 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map