Loading Events
  • This event has passed.

‘End Of The End’ – film o kraju heavy metal velikana Black Sabbath na velikim ekranima Cinestara

28 rujan, 2017‘End Of The End’ prikazat će se u Cinestaru 28. rujna.

Black Sabbath End of the End (Foto: Ross Halfin)
Black Sabbath End of the End (Foto: Ross Halfin)

“End of The End” je konačna turneja benda koji je doslovno iskovao zvuk metala – Black Sabbath. U četvrtak, 4. veljače 2017. bend je staona pozornicu u Birminghamu, gradu gdje je sve počelo, kako bi odsvirali svoj 81. ujedno i posljednji nastup “The End turneje” staviviši tako „točku na i“ karijere koja je trajala gotovo pola stoljeća. Rasprodana arena bila je kulminacija turneje s više od milijun posjetitelja diljem svijeta. Od svojih početaka 1968. godine, utvrdili su temelje heavy metala i time utjecali na bendove iz cijelog svijeta – a taj je utjecaj prisutan i danas.

 

“End of The End” je priča o onom posljednjem koncertu nabijenom emocijama koje karakteriziraju svaki veliki završetak. Obožavatelji su u središtu koncertnog spektakla dok bend na pozornici izvodi poznate pjesme, od “Iron Man” do “Paranoid” ili “War Pigs” između ostalog. Black Sabbath su također proveli neko vrijeme u studiju, pružajući jedinstvenu izvedbu nekih odsvojih omiljenih pjesama.

 

Ovaj film daje obožavateljima intimni uvid u odnose među članovima benda te otkriva neka pojedinačna i zajednička sjećanja Ozzya Osbournea, Tonya Iommija i Geezera Butlera.

 

Black Sabbath vole generacije i ovaj je film jedinstvena prilika za obožavatelje svih godišta da se sastanu i zajedno dožive kako momci iz Birminghama rade ono što rade najbolje, gotovo 50 godina nakon početka karijere. Pogledajte i poslušajte konačnu riječ najvećeg metal benda svih vremena.

 

U Zagrebu će ga 28. rujna ekskluzivno prikazati Kaptol Boutique Cinema, a bit će dostupan i u drugim gradovima u CineStar kinima u Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Mostaru, Tuzli i Novom Sadu.

Details

Date:
28 rujan, 2017
Time:
19:00 - 23:55
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kaptol Boutique Cinema
Kaptol centar
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map