Loading Events
  • This event has passed.

Enrico Crivellaro i Raphael Wressnig Organ Trio na turneji po Dalmaciji

18 travanj, 2013Bogati glazbeni tjedan u Šibenskom klubu Azimut počinje u četvrtak 18. travnja koncertom Enrico Crivellaro i Raphael Wressnig Organ Trio, a nastavlja se dobrim tulumima uz Take Me Out program 19.travnja i Mixtape 20.travnja.

Enrico Crivellaro i Raphael Wressnig

Talijanski jazz i soul gitarist Enrico Crivellaro i Raphael Wressnig Organ Trio sinonim su za gitaru, hammond i bubnjeve. Kombinacija koja jamči specifičan i melodičan soul-jazz u kojem tradiciju i retro kombiniraju sa suvremenim znanjima i tehnikama sviranja.

Raphael Wressnig je respektirana figura na internacionalnoj blues i jazz sceni. Njegov album “In Between” izabran je od strane kritike i čitatelja Concerto magazina, za najbolji jazz album 2004., kao i on sam za najboljeg jazz umjetnika 2007. i 2010. godine.

Enrico Crivellaro – Talijan sa adresom u Los Angelesu omiljeni je gitarist mnogim blues, jazz, swing i rock grupama. Nagrađen je 2002. za najboljeg swing gitaristu (Swing Awards) i 2004. za najboljeg suvremenog gitaristu (Euroblues).

Zajedno su snimili više od 20 albuma. Sa svojim dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Silviom Bergerom, bubnjarom iz Beča, zasvirat će u šibenskom Azimutu  kao početnoj stanici njihove mini turneje .

19. travnja gostuju u Legends Baru u Splitu, a 20.travnja u Refulu na Mureteru.

Za gradske prilike Šibenika to je ponovljena šansa Za sve one koji su ih propustili pogledati na zadnjem Off jazz festivalu u Šibeniku.

Details

Start:
18 travanj, 2013
End:
20 travanj, 2013
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Azimut, Legends Bar, Reful
Šibenik, Spilt, Murter, Hrvatska