Loading Events
  • This event has passed.

Enrico Zanisi / Zvonimir Šestak / Borko Rupena Trio na Muzičkoj akademiji

2 veljača, 2018Enrico Zanisi / Zvonimir Šestak / Borko Rupena Trio nastupit će u petak 2. veljače u 19:30 sati na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

  • 5
    Shares
Enrico Zanisi / Zvonimir Šestak / Borko Rupena Trio

Višestruko nagrađivani mladi talijanski pijanist i skladatelj Enrico Zanisi je školovan na području klasične i jazz glazbe. Tijekom kratke karijere surađivao je sa slavnim jazzistima kao što su David Liebman, Andy Sheppard, Sheila Jordan, Roberta Gambarini i Stefano Di Battista. Snimio je jedan solo album i tri s vlastitim triom. U sklopu ciklusa Jazz.hr predstavit će se u suradnji s hrvatskim glazbenicima mlađeg naraštaja: kontrabasistom Zvonimirom Šestakom i bubnjarem Borkom Rupenom. Višestruki dobitnik nagrada Status i Porin, obrazovan na polju jazza, Šestak je nastupao diljem svijeta i surađivao s poznatim hrvatskim i stranim glazbenicima, među ostalima s Bojanom Zulfikarpašićem, Didierom Lockwoodom, Tamarom Obrovac, Matijom Dedićem, Davorom Križićem i Sašom Nestorovićem. Kao učenik Krune Levačića, Rupena je stekao zavidnu vještinu sviranja bubnjeva, a iskustvo je stjecao svirajući s Joeom Kaplowitzom, Denisom Razumovićem, Sašom Nestorovićem, Matijom Dedićem, Mirom Kadoićem i drugima.

Koncert realiziran u suradnji s Talijanskim Kulturnim Institutom u Zagrebu.

Ulaznice su u prodaji preko Ulaznice.hr online i na svim njihovim prodajnim mjestima te na blagajni Muzičke akademije u Zagrebu dva sata prije koncerta. Cijena ulaznice: 70 kn. 20 % popusta za učenike, studente, umirovljenike, invalide i članove Jazz kluba Zagreb. Popust se ostvaruje na blagajni. Svi koncerti održavaju se u dvorani Blagoje Bersa, Muzičke akademije u Zagrebu, s početkom u 19:30.

  • 5
    Shares

Details

Date:
2 veljača, 2018
Time:
19:30 - 23:00
Cost:
70kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Muzička akademija
Zagreb, Hrvatska
  • 5
    Shares