Loading Events
  • This event has passed.

Ensh i Bubblegum u Attacku!

16 ožujak, 2016U srijedu 16. ožujka s početkom u 20 sati u klubu Attack gostuju Milenko Vujošević i Ivan Grobenski (Moskau) sa svojim solo projektima ENSH i Bubblegum.

Ensh
Ensh

Enshu će ovo biti treće zagrebačko gostovanjem, a Bubblegum će doživjeti svoju live premijeru. Ensh u Attack dolazi povodom svog novog albuma ”Both Of Them Milenko” koji je objavljen u listopadu prošle godine.

 

Nakon koncerta Bitipatibi i Kimekai u petak 4.3. Ensh i Bubblegum nastavljaju seriju gostovanja najzanimljivijih bendova koji nam iz Srbije dolaze po prvi puta u Attack! Naravno, uz podršku najboljih domaćih izvođača.

 

Ensh je solo projekt Milenka Vujoševića s korijenima u Torontu. Ali tek Milenkovim dolaskom u rodni Beograd ENSH će zaživjeti u svoj svojoj punini. U novom i inspirativnom okruženju Milenko se saživljuje sa svojim laptopom čime otpočinje kreativni proces koji će kulminirati EP-ijem ”Belgrade” nakon kojeg će uslijediti turneje diljem Europe i nastupi na prestižnom islandskom festivalu Electric Picnic, kao i na Indie Week, Canadian MusicWeek… Njegov sljedeći uradak, EP ”Both Of Them Milenko”, s pjesmama na srpskom i engleskom objavljen je u listopadu. ”Singl ”Ćuti” prva je pjesma na materinjem mu jeziku kojim Milenko najavljuje kreativni zaokret. ”Ensh nije samo glazbenik, Ensh je stav – prema glazbi, prema kritici, prema mainstreamu. Iako baštini upravo od onog što je danas najpopularnije, on to reinterpretira na svoj način, tako da je album pomalo oldschool, a pomalo moderan (Anita Milićević, Muzika.hr).

 

Bubblegum je one-man-recording projekt sastavljen od laptopa, loopova, MIDI klavijature i Ivana Grobenskog (Moskau) koji uskoro prvi puta službeno napada samoga sebe LIVE u Attacku. Bubblegum je, kako kaže Ziher.hr, ”ljepljiv, plesan i sexy”. Navodno ga se sluša, bilo ga je na radiju, a postoji i spot koji se dijeli na sve strane. Bubblegum do sada ima jedan LP (Dance Music For Old People), a fura se na svemir, kozmos, kružnice i rikverc.

 

Klub se otvara u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 25 kn nabavite na blagajni kluba. Bubblegum nastupa u 21, a Ensh u 22 sata.

Details

Date:
16 ožujak, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn25
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

AKC Attack
Zagreb, Hrvatska + Google Map