Loading Events
  • This event has passed.

‘Eric Clapton: Život u 12 taktova’ u Kaptol Boutique Cinema

15 veljača, 2018Dokumentarni film ‘Eric Clapton: Život u 12 taktova’ (Eric Clapton: A Life in 12 Bars), u režiji Lili Fini Zanuck, imat će premijernu kino projekciju 15. veljače u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema s početkom u 19:30 sati nakon čega slijedi i akustična svirka u WOW baru, a film od 15. veljače osim u Kaptol Boutique Cinema možete pogledati i u CineStaru u Branimir centru te u Rijeci i Osijeku.

  • 22
    Shares
‘Eric Clapton: Život u 12 taktova’

Biografski dokumentarac o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti, tekstopiscu i pjevaču impresivne karijere, koja i danas traje, te autora niza hitova među kojima su najpoznatiji „Wonderful Tonight”, „Cocaine”, „Layla”, „I Shot The Sheriff”, „Lay Down Sally” i „Tears In Heaven”.

Film će uroniti i u mračnije kutke Claptonovog života, uključujući ovisnosti o alkoholu i narkoticima, kao i tragičnu smrt njegova četverogodišnjeg sina Conora 1991. godine. Ta ga je tragedija inspirirala da napiše „Tears In Heaven”, jedan od najvećih hitova u njegovoj karijeri.

  • 22
    Shares

Venue

Kaptol Boutique Cinema
Kaptol centar
Zagreb, Hrvatska
  • 22
    Shares